BESPRIJEKORNO IZDANJE

Crvena je njezina boja: Kraljica Letizia plijenila elegancijom u laskavom modelu haljine

19.07.2021 u 10:34

Bionic
Reading

U madridskoj palači El Padro Royal španjolski kraljevski par u ulozi domaćina dočekao je članove španjolskog olimpijskoga tima koji će sreću okušati u Tokiju, a tim povodom uvijek dotjerana Letizia zablistala je u crvenom od glave do pete

U svojim brojnim kraljevskim angažmanima kraljica Letizia dala je naslutiti koliko preferira trend monokromnog stila odijevanja, a nakon što je nedavno osvanula u elegantnoj bijeloj kombinaciji od glave do pete, ovoga puta prednost je dala crvenoj.

Uz supruga, kralja Filipa VI, 48- godišnja Letizia dočekala je članove španjolskoga olimpijskog tima u još jednom besprijekornom modnom izdanju.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE / ddp USA / Profimedia

Svoju modnu priču u znaku vatrene crvene boje kreirala je uz pomoć laskave haljine s detaljem patentnog zatvarača, a koju, poput slingback cipela identične nijanse, potpisuje brend venecuelske dizajnerice Caroline Herrere.

I ovim posljednjim angažmanom u ulozi španjolske kraljice Letizia je naglasila prirodnu boju kose u znaku sijedih, a pažljivo feniranu frizuru oplemenila je sjajnim decentnim naušnicama brenda Gold&Roses.