NIKAD NIJE IZGLEDALA BOLJE

Ona je dokaz da se trud isplati: Jennifer Lopez u elegantnom stajlingu pokazala istesane trbušnjake

31.01.2020 u 14:40

Bionic
Reading

Shakira i Jennifer Lopez bile su glavne zvijezde konferencije za medije povodom glazbenog nastupa na ovogodišnjem Super Bowlu na Hard Rock stadionu u Miamiju. Dok se Shakira nije pretjerano trudila oko stajlinga, pojavivši se odjevena u skinny traperice i majicu kratkih rukava, J.Lo je plijenila pažnju u elegantnom i seksi stajlingu

Pop diva Jennifer Lopez puno vremena i truda ulaže u svoj fizički izgled. Osim što pazi da hrana koja dospije na njezin tanjur bude zdrava i nutritivno bogata, 50-godišnja pjevačica i glumica svakog dana mukotrpno vježba u teretani.

Za svoju posljednju ulogu u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta' J.Lo se pridržavala strogog režima prehrane i tjelovježbe, a morala je i savladati i vrlo zahtjevan ples oko šipke koji je dodatno učvrtio njezine mišiće. Čini se kako se silan trud isplatio, jer J.Lo izgleda bolje nego ikad.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Zanosnoj pjevačici, koja će u srpnju napuniti 51. rođendan, ove godine je pripala čast nastupiti na čuvenom američkom natjecanju Super Bowl pod pokroviteljstvom Pepsija, koje je J.Lo, zajedno sa Shakirom, najavila na konferenciji za medije u Hotelu Hilton u Miamiju.

Latinoamerička pjevačica plijenila je poglede u bijeloj odjevnoj kombinaciji s potpisom brenda Alaia, sastavljenoj od širokih hlača visokog struka i crop topića koji je u prvi plan stavio ljepotičine istesane trbučnjake na kojima bi joj pozavidjeli i žene i muškarci.

Cjelokupan stajling J.Lo je upotpunila nakitom i elegantnim štiklama s remenčićem ukrašenim cirkonima, koje nose potpisom brenda Jimmy Choo.