KOŽNE LJEPOTICE

Omiljene sambice sada odišu luksuzom: Pogledajte nove verzije hit tenisica

12.02.2024 u 12:16

Bionic
Reading

Od 2020. godine britanska dizajnerica Grace Wales Bonner i njemački adidas mogu se pohvaliti i više nego uspješnom modnom suradnjom

Dominacija legendarnog adidasovog modela Samba, kakvoj svjedočimo posljednjih mjeseci, najviše se može zahvaliti upravo britanskoj dizajnerici Grace Wales Bonner.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Kada se pozabavila njihovim dizajnom, stvorene verzije razgrabljene su brzinom svjetlosti, a na stranicama za preprodaju tenisica koštale su i trostruko više od originalne cijene.

Navedeno je rezultiralo novim fokusom ljubitelja mode na kultni model adidasovih tenisica, originalno namijenjem igranju dvoranskog nogometa.

Modna biblija Vogue proglasila ih je tenisicama 2023. godine, a u vremenima kad modni svijet nanovo gravitira retro siluetama tenisicama, njihovoj popularnosti i dalje se ne nazire kraj.

Sa detaljem dugog jezika, koji ih izdvaja od originalne verzije, sambice s potpisom britanske dizajnerice Wales Bonner postale su predmetom žudnje modnih ovisnica, a njihova najnovija verzija odiše luksuzom.

Predstavljane u dvije monokromatske boje, 'Cream White' i 'Core Black', Bonnerina najnovija verzija sambica izrađena je od kože, krase ju prepoznatljivi kontrastni šavovi, a detalj tri pruge sa svake strane stopala obogaćen je detaljem metalnih nitni.

adidas x Wales Bonner Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Većina modela iz modne suradnje Bonner i adidasa rasproda se u samo nekoliko minuta od lansiranja u prodaju pa ako ove kožne ljepotice poželite uključiti u postojeću kolekciju tenisica, pripremite se na veliku online borbu.

Kako se doznalo, u prodaju će biti pušteno 'samo' 1500 pari nove verzije sambica (750 modela u svakoj boji), a svaki će biti zasebno numeriran.

U prodaju su lansirane 9. veljače u web trgovini britanske dizajnerice, adidasa i u odabranim fizičkim trgovinama diljem svijeta po cijeni od 200 eura, a očekuje se da će u preprodaji njihova cijena biti dvostruko (ili čak trostruko) viša.

  • +9
Udobne tenisice Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia