GANNI X JUICY COUTURE

Omiljene plišane trenirke s početka milenija zablistale su u novom ruhu

29.03.2022 u 10:32

Bionic
Reading

Danski brend sa sve većom popularnošću udružio je snage s legendarnim brendom s početka milenija kako bi stvorio kolekciju inspiriranu upravo tom modnom erom

Uz komade poput plitkih traperica, prepoznatljive plišane trenirke s gotičkim natpisom od cirkona postale su modnim fenomenom i kultnim komadom u povijesti pop kulture. Njihov kreator, američki brend Juicy Couture, ponovno uživa pet minuta slave zahvaljujući novoj popularnosti trendova s početka milenija, a sada je udružio snage s popularnim skandinavskim brendom Ganni.

Zajednička kolekcija hit brenda s početka milenija i skandinavskog ‘it’ brenda na modnoj sceni domijela je novu verziju kultne plišane trenirke, stvorenu u duhu održive mode od organskog pamuka i recikliranog poliestera.

Osim nekoliko modela plišanih trenirki, kolekcija Ganni x Juicy Couture donosi i komade poput tajica od blago prozirne mreže, kape s detaljem blještavih logotipa brendova, majice sa sloganima, printovima, kao i haljinu nabranog dizajna.

  • +4
Ganni x Juicy Couture Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ova uzbudljiva modna suradnja koja na najbolji mogući način dočarava Y2K estetiku bit će dostupna u prodaji od 30. ožujka u web trgovinama brendova i fizičkim trgovinama brenda Ganni.