S POTPISOM GANNIJA

Odskaču od klasičnih modela: Ove nimalo obične traperice osvojile su modne ovisnice

03.02.2022 u 13:10

Bionic
Reading

Skandinavski brend Ganni do danas je iznjedrio brojne 'it' komade na modnoj sceni, a posljednji u nizu odnosi se na traperice koje izgledom odskaču od klasičnih modela

Iako crne ili plave traperice oduvijek predstavljaju omiljeni odabir ljubiteljica mode, sve više dama odlučuje se za verzije u drugim bojama iz bogatog spektra. Prošlogodišnje proljetne sezone, modne ovisnice s Instagrama nisu krile opčinjenost zelenim trapericama s potpisom Zare, a bijele traperice sada se podjednako nose u hladnim i toplim mjesecima.

  • +5
Bijele traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ususret novoj proljetnoj sezoni, skandinavski brend Ganni nudi traperice koje se prvenstveno ističu svojom ružičastom bojom i uzorkom prugica, a upravo njih posljednjih dana ne prestajemo viđati u stajlinzima poznatih modnih influencerica s Instagrama.

Kulerske, retro siluete zahvaljujući visokom struku i zakrivljenim, širokim nogavicama, traperice s potpisom brenda Ganni izgledaju iznimno moderno i udobno stoga nimalo ne čudi popularnost koju su stekle u modnim krugovima.

Njihov efektan izgled do posebnog izražaja dolazi u kombinaciji s komadima neutralnih boja, ali i komadima podjednako upečatljivoga izgleda u pogledu uzoraka i boja.