MODNO USKLAĐENE

Omiljene majka i kći nikada nisu bile zgodnije

15.11.2016 u 14:25

  • +3

Gilmorice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Gilmorice se opet vraćaju na male ekrane, a valjda najpopularnija otkačena majka i njezina previše odgovorna kći dugo iščekivanu novu sezonu predstavile su u Berlinu

Kći i majka s TV ekrana, glumice Alexis Bledel i Lauren Graham u Berlinu su najavile nastavak popularne serije 'Gilmore Girls', a za promociju nove sezone odabrale su elegantne outfite i modno se uskladile.

Sada već odrasla Alexis Bledel, koja u seriji glumi Rory Gilmore, blistala je u topu koji otkriva ramena i plisiranoj suknji s potpisom Dion Lee. Odmjereni stajling lijepa je Alexis upotpunila Schutzovim štiklama i crnom torbicom Alexandre Clancy.

Lauren Graham, odnosno Lorelai, koja je publiku u seriji osvojila svojim otvorenim životnim stavovima, a posebno prisnošću s kćeri, na promociju je stigla u nešto izazovnijem outfitu. Malu crnu haljinu s izraženijim dekolteom nije posebno naglašavala jer govori sama za sebe, a tamni je look razbila štiklama u zlatnoj boji.

Fanovi ove serije čekali su od 2007. godine nastavak avantura popularnih Gilmorica, a nova, osma sezona počinje s prikazivanjem krajem ovog mjeseca.