IKONA STILA

Olivia Palermo otkriva koje trendove nećete moći zaobići

01.02.2017 u 11:00

  • +3

Ikona stila Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na samom početku godine Olivia Palermo vrijedno isprobava nove i aktualne modne trendove i daje im sofisticiran pečat

Ono što izdvaja Oliviju Palermo od mnogih trendseterica njezina je sposobnost uspješnog kombiniranja skupih s jeftinim odjevnim komadima na način da djeluju sofisticirano i modno pomaknuto.

Bilo da obavlja dnevne aktivnosti ili stiže u prve redove modnih revija, njen smisao za biranje trendova i njihovo uklapanje u kombinacije mnogim ženama služi kao pravo nadahnuće.

Sudeći po siječanjskim izdanjima, posebno se isticalo sedam aktualnih i nadolazećih trendova.

Tijekom boravka u francuskoj prijestolnici servirala je kombinaciju s crvenim gležnjačama. Ako poput Olivije želite na poseban način začiniti jednostavan stajling, crvene gležnjače pokazuju se punim pogotkom u odnosu na modele standardnih boja.

Korzetni remeni i odjevni komadi s ugrađenim korzetom slove za veliki trend. Da je uistinu riječ o must-have komadima, Olivia je pokazala u Parizu kombiniravši korzetni remen preko dolčevite i kratke veste.

Trend udobne sportske odjeće pod nazivom athleisure ove je sezone dobio novu inačicu pod imenom femleisure. Ovaj trend označava kombinaciju sportskih komada sa ženstvenim kojima ikona stila nije odoljela prilikom boravka u New Yorku.

Hlače s crtama na nogavicama nalik ušminkanoj verziji trenirke već neko vrijeme ne silaze s liste modnih trendova. Pravilnim kombiniranjem američka ikona stila podarila im je ženstvenu notu pritom potvrđujući kako je riječ o trendu koji nas još dugo neće napustiti.

Detalji poput resica na jaknama i kaputima, udobne vunene haljine i primamljivi modeli pernatih jakni, trendovi su kojim Olivia na početku nove kalendarske godine nikako nije mogla odoljeti.