ZA BLISTAVU KOŽU

Olival predstavio mirisna Čarobna suha ulja

15.05.2015 u 13:26

Bionic
Reading

U prekrasnoj zelenoj oazi Botaničkog vrta Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Olival je partnerima i predstavnicima medija predstavio svoja čarobna ulja. Novi proizvodi oduševili su sve nazočne, jer se odlikuju prekrasnim mirisom i ugodnom teksturom, a svi koji ih koriste dobivaju dodir glamura na svojoj koži

Događanje je vodio glumac Ivan Đuričić, a magistra Pojatina, osnivačica Olivala i g. Marijan Pojatina, direktor podijelili su s prisutnima sve izazove s kojima su se susretali prilikom osmišljavanja novih formulacija, te predstavili financijske rezultate. Olivalova ljubav i suživot s prirodom predstavljeni su kroz scenski prikaz, a ovom prigodom je zablistala i Ana Rucner, poznata hrvatska čelistica koja je i Olivalovo zaštitno lice za 2015. Dario Kremer, dr.sc, upravitelj Botaničkog vrta poželio je dobrodošlicu svima prisutnima te ih proveo kroz Botanički vrt, pravi biser u srcu Zagreba.

Nova linija Olivalovih suhih ulja sastoji se od tri proizvoda: Zlatno ulje smilja, Čarobno suho ulje i Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama. Zlatno ulje smilja, koje posjeduje Natrue certifikat, u sebi krije ulja jojobe, argana, masline, sjemenki marelice, ruže i badema. Vrlo važan sastojak je i ekocertificirani emoliens koji smanjuje osjećaj masnoće i kožu čini mekom i nježnom. Ne masti kožu, koristi se u njezi lica, a dovoljne su svega dvije do tri kapi za cijelo lice.

Čarobna suha ulja novost su u njezi kože. Zbog svog sastava ne ostavljaju masni trag i brzo se upijaju u kožu. U njihovoj izradi Olival je koristio ulja lješnjaka, argana, jojobe, makadamije i ruže, sva brzoupijajuća ulja, a doza glamura dobivena je zlatnim česticama. Namijenjena su svim tipovima kože i mogu se koristiti svakodnevno za njegu i hidrataciju lica i tijela, te sjaj i ljepotu kose. Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama uz 5 prirodnih ulja daje koži poseban zlatni sjaj, te posebno naglašava njezinu preplanulost. Oba ulja su prekrasnog mirisa pa ih je moguće koristiti na vratu i dekolteu umjesto parfema.
Ana Rucner, novo zaštitno lice Olivala već godinama koristi Olival, a novim je uljima doista oduševljena. Jako joj je drago što može promovirati prirodnu kozmetiku kojoj je već godinama vjerna, a posebno što ima priliku podržati hrvatski brend koji u svojoj 21-godišnjoj tradiciji nudi vrhunsku kvalitetu.

Gospodin Marijan Pojatina, direktor Olivala, izrazio je veliko zadovoljstvo kako novim proizvodima tako i jako dobrim poslovnim rezultatima pri čemu je naglasio da Olival bilježi porast prihoda od 14% u 2014. godini u odnosu na 2013 godinu. U zadnje 3 godine bilježi se konstantan rast zaposlenih, a taj trend se nastavlja i u 2015, kao i porast dobiti. Prvo tromjesečje ove godine rezultiralo je rastom prihoda od 28% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. U Olivalovom portfelju nalazi se 90 proizvoda, koji su u posljednjih nekoliko godina prisutni i na tržištima Slovenije, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Ovih dana Olivalovi proizvodi pojaviti će se i na tržištu Srbije, na policama dm-drogerie markta Srbija.

Zlatno ulje smilja (129,90kn) preporuča se za intenzivnu ishranu kože jer može nadomjestiti njegu lica dnevnom ili noćnom kremom. U uljnoj podlozi jako se dobro iskorištavaju efekti eteričnog ulja smilja i njegov anti age učinak.

Čarobno suho ulje (109,90kn) namijenjeno je svim tipovima kože i može se koristiti svakodnevno. Zahvaljujući svom sjajnom sastavu,kombinaciji čak 5 prirodnih ulja njeguje vašu kožu te ju čini nježnom i mekom te istovremeno hidratizira vaše lice. Ulje se brzo upija. Kosa u dodiru s ovim uljem postaje sjajna i svilenkasta, a istovremeno hrani i štiti i vrhove kose. Lješnjak, argan, jojoba, makadamija i ruža pet je ulja koja se nalaze u ovom proizvodu.

Čarobno suho ulje za zlatnim česticama (119,90 kn) svojim zlatnim sjajem daje koži za nijansu tamniju boju te posebno naglašava njezinu preplanulost. Prekrasnog je mirisa pa ga je moguće koristiti na vratu i dekolteu umjesto parfema. Sadrži čak 5 prirodnih ulja i vitamin E.