novi svjetski uspjeh

Oko stajlinga Christine Aguilere digla se poprilična prašina, a to ni ne čudi kad je za njega zaslužan naš proslavljeni dizajner

11.12.2021 u 19:41

Bionic
Reading

Christina Aguilera na dodjeli People's Choice Awards oduševila je nastupom, a mnogima je za oko zapeo njezin vrlo izazovan stajling. Strani mediji raspisali su se kako je crno-žutim kombinezonom oživjela izgled iz svog starog video spota ‘Dirrty’, pjesme koja je bila iznimno popularna prije gotovo 20 godina. No, ono što im je promaknulo je da je za Christinin izgled zaslužan hrvatski dizajner Juraj Zigman

Na nedavno održanoj dodjeli People Choice Awards poprilična se prašina podigla oko nastupa i izgleda 40-godišenje pjevačice Christine Aguilere koja se na pozornici pojavila u čak dvije kreacije našeg dizajnera Juraja Zigmana.

Tijekom službene dodjele nagrada Christina se popela na pozornicu kako bi izvela miks svojih do sada najvećih hitova. A kada je došlo vrijeme za njezin klupski klasik iz 2002. 'Dirrty', Christina se dramatično i scenski vrlo dojmljivo pojavila u novoj verziji slavnog crno-žutog kratkog topa i hlača s prorezom koji je nosila dok je promovirala spomenuti singl prije gotovo dva desetljeća.

  • +5
Christina Aguilera u Zigmanovim kreacijama Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

No ovoga puta Christina je poglede privlačila u žuto-crnom kombinezonu od sjajnog satena koji je uključivao bodi s korzetom, mrežaste umetke i prozirne rukave. Christina je stari look također oživjela nekad vrlo popularnim 'smokey eyes' make-upom te pletenicama u kosi.

Christinin stajling koji je nosila u video spotu, koji je režirao David LaChapelle, postao je vrlo brzo jako popularan i prepoznatljiv, a za oživljavanje tog stajlinga Christini je ovog puta poslužila kreacija našeg dizajnera Jurja Zigmana. Naime, kombinezon koji je Christina nosila u Santa Monici djelo je upravo riječkog dizajnera, poznatog po upečatljivim i jedinstvenim kreacijama.

Ovom viješću pohvalio se i sam Zigman te je na svom Instagram profilu objavio Christinine fotografije u svojim kreacijama i napisao: 'Počašćen sam što sam bio dio jedinstvenog nastupa glazbene ikone. Čestitam! Christina u dvije Zigman kreacije za People's Choice!'

Naime, pjevačica je na svečanoj večeri u Santa Monici primila nagradu Music Icon, koja se dodjeluje za iznimna postignuća u svijetu glazbe, a na pozornici se, osim u spomenutom kombinezonu, pojavila i u dramatičnoj crnoj haljini. Korzet haljina ukrašena raskošnim volanima, tilom i prozirnim umetcima pokazala se kao još jedan sjajan i prije svega upečatljiv izbor za pjevačičin nastup.