JENNIFER LAWRENCE

Za neobičnim natikačama koje voli i slavna oskarovka vlada neviđena pomama

27.03.2024 u 13:02

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence, omiljena meta njujorških fotografa, uvijek izaziva veliko zanimanje zahvaljujući svojim dojmljivim modnim izdanjima

Jennifer nas uvijek ostavlja bez daha na crvenom tepihu svojim ultraglamuroznim stajlinzima, no briljira i kad se radi o ležernijem stilu.

Glumica nagrađena Oscarom, osim što voli udobne komade klasičnog stila, ima oko za detalje pa je njezina kolekcija obuće vrlo impresivna.

Amerikanka, koja je očarala filmoljupce ulogom u crnoj komediji 'Djevojka za sve', prošetala se u još jednom genijalnom izdanju, a njezin look je malo koga ostavio ravnodušnim.

JENNIFER LAWRENCE

Slavna oskarovka ležernoj kombinaciji dala je posve novu vibru zahvaljujući jednom detalju

Pogledaj galeriju

Ljubiteljica skupocjenih komada s potpisom prestižnog The Rowa ovoga se puta odlučila za nešto puno pristupačnije i nižeg cjenovnog ranga.

Odjevena u sjajan smeđi kaput s vezivanjem, tajice i ležerno prebačen sivi šal preko glave, glumica nije mogla proći nezapaženo, a ono o čemu sad svi bruje njezine su neobične 'šlaponatikače'.

Riječ je o nesvakidašnjem hibridu šlapa i natikača (njemački brend Haflinger), koje dizajnom podsjećaju na kultni model Boston Birkenstocka, a ova udobna i cool obuća, čija je cijena oko 130 dolara (oko 120 eura), već ima tisuće pozitivnih ocjena na Amazonu. Kupci su oduševljeni njihovom dizajnom i praktičnošću te hvale njihovu svestranost.