tek su joj 62

Ne mari za godine: Meg Ryan u ovim trapericama nije mogla proći nezapaženo

25.03.2024 u 08:53

  • +4

Meg Ryan

Izvor: Profimedia / Autor: NORTH-SUNSET.COM / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Slavnu 62-godišnju glumicu Meg Ryan posljednjih godine nije se često viđalo u javnosti, a s povratkom na filmsko platno njezini stajlinzi su postali neiscrpna inspiracija. Glumica vješto spaja udobnost i chic, stajlinzi su joj nerijetko spoj naizgled nespojivih komada, a Meg za komentare, baš kao i za godine ne mari

Kraljica romantičnih komedija i kako joj tepaju 'ljubimica Amerike' Meg Ryan punih osam živjela je daleko od svjetala reflektora, a onda se nedavno u punom sjaju vratila s novim filmom 'What Happens Later'. Do tada je fotografi ponovno prate u stopu, a 62-godišnja glumica za to ne mari previše. Nedavno je izjavila kao 'starenje nije tako strašno'.

Naša je kultura opsjednuta s mladošću. Sada, kao starija osoba, moram reći da volim svoje godine. Volim gdje sam. Starenje nije tako zastrašujuće. Svi starimo, a ja bih voljela da mi je netko ranije rekao: 'Samo se opusti. Tako je kako je. Ne obraćaj pažnju na ono što ti je na putu,' izjavila je nedavno.

A da su godine samo broj i po pitanju stila pokazala je i svojim stajlingom koji je prošetala ulicama Santa Barbare. Holivudska veteranka žurno je obavlja poslove u Vonsu u blizini svoje kuće u Montecitu, a za dnevni izlazak posegnula za mladenačkim stajlingom koji je u pravi plan stavio njezin vitak struk i ravan trbuh.

Traperice niskog struka koji je dodatno naglasila širokim, kožnim remenom spojila je s pamučnom majicom boje senfa kratkog kroja koji otkriva goli struk te crtežom s prednje strane. Ležeran stajling upotpunila je crnim tenisicama i krem šeširom šireg oboda, a od sunca i pogleda zaštitila se sunčanim naočalama.

  • +4
Meg Ryan na reviji brenda Loewe Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia