ZA GLAMUROZNE STAJLINGE

Okitite se perjem: Ovom glamuroznom trendu zbilja je teško odoljeti

28.11.2018 u 06:53

Bionic
Reading

Perje je unazad nekoliko godina veliki modni hit, no ove se godine viđa doslovce na svemu od cipela, čizama, natikača, traperica, torbica, ukrasa za kosu...

Za trend koji se ove sezone 'razmahao' i ne pokazuje znakove slabljenja, 'kriva' je proslavljena talijanska dizajnerica koje je za prošlogodišnju sezonu proljeće/ljeto lansirala pidžame i natikače ukrašene perjem koji su opčinili modne ovisnice.

Odjevni komadi i modni dodaci našli su vrlo brzo svoj put do zaljubljenica u modne trendove, jer budimo iskreni, tko može odoljeti živopisnim natikačama od satena u ružičastoj 'Barbie' nijansi.

  • +3
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odjeća ukrašena perjem svakoj će odjevnoj kombinaciji dati dašak luksuza i ekstravagancije te je kao stvorena za večernje prigode. Stoga nije nikakvo čudo da efektne komade od perja naprosto obožavaju slavne zaljubljenice u modu poput seksi Rite Ore, američke glazbenice Katy Perry, Rihanne ili Lady Gage koje često nose upravo takve komade ukrašene zavodljivim perjem.

Ako se ne vidite u topu ili haljini ukrašenoj perjem, svečani outfit kakvih će zasigurno biti budući da su pred nama dani božičnih partija, stajling možete podignuti s uvijek dobrodošlim detaljima s perjem poput npr. obruča za kosu, špangice, visećih naušnica...

'Pernata' moda začas je preplavila Instagram, a mnogi su kultni brendovi (Staud, Magda Butrym, Attico i Sleeper) u svoju ovosezonsku ponudu uvrstili i komade ukrašene perjem.

  • +6
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nekako imamo osjećaj kako će ovaj trend biti itekako nazočan i na nadolazećim blagdanskim partyjima ove godine rame uz rame sa šljokicama, odjećom od pliša, satena ili metalic tkaninama.