UVIJEK TRENDI

Victoriju Beckham u nečem ovakvom nikad nismo vidjeli

27.11.2018 u 14:55

Bionic
Reading

Victoria Beckham, nekadašnja članica Spice Girls, a danas uspješna modna dizajnerica koju obožavaju milijuni fashionistica, svakim svojim pojavljivanjem potvrđuje kako je s razlogom smatraju jednom od najvećih modnih ikona

Supruga proslavljenog nogometaša Davida Beckhama koja je u all girls bendu Spice Girls nosila naziv Posh Spice, uvijek je besprijekorno odjevena pa ne čudi da je modna inspiracija mnogim ženama i djevojkama.

Četrdesettrogodišnja majka četvero djece njeguje minimalistički stil prepun ženstvenih kreacija koju laskaju figuri te osim što izgledaju fenomenalno, zaljubljenice u modu obožavaju i to što su vrlo nosive.

  • +13
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

A da je itekako upućena u najnovije trendove pokazala je i u zračnoj luci JFK gdje nije mogla proći nezamijećeno u kreaciji s vlastitim potpisom u najpoželjnijem uzorku ove sezone - animal printu.

  • +15
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Victoria je bila pojam elegancije u raskošnom kaputu iz svoje kolekcije leopardskog uzorka čija je cijena poprilična. Za ovu elegantnu kreaciju treba izdvojiti 2495 funta odnosno oko 20 tisuća kuna.

Ostatak njezinog outfita, kako nalažu modna pravila, bio je minimalistički. Slavna fashionistica ovaj upečatljivi kaput nosila je s crnom dolčevitom, modernim hlačama širokih nogavica, a sve je dodatno začinila moćnom torbom, štiklama i sunčanim naočalima trendi okvira.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu, Victoria je izjavila kako svoju vitku figuru duguje žestokoj tjelovježbi i posebnom režimu prehrane.

Supruga Davida Beckhama zna da se za ljepotu treba žrtvovati, pa joj nije teško ustati u cik zore kako bi ostala u top formi.

Prije nego ode u ured oko 9 sati, supruga Davida Beckhama stigne napraviti dvije runde tjelovježbe u teretani.

'Svaki dan ustajem u 6 sati, a prije nego se djeca probude vježbam sat vremena u teretani. Kad se probude, doručkujemo i zatim ih David i ja vozimo u školu', kaže Vicky koja prije nego krene na posao, vježba još jedan sat u teretani.

'Da, vrlo sam disciplinirana, jednostavno moram biti', kaže gospođa Bechkam.