OD PROSINCA U PRODAJI

Održiva moda ne mora biti dosadna: H&M otkrio uzbudljivu kolekciju za sezonu blagdanskih zabava

19.11.2021 u 13:26

Bionic
Reading

Na pomisao održive mode brojni prvenstveno pomisle na jednostavne komade neutralnih boja, a nikada o odjeći kao stvorenoj za zabave, no švedski div H&M svojom posljednjom modnom kolekcijom uspijeva promijeniti ovo uvriježeno mišljenje

Jedan od najomiljenijih high street brendova svojom epskom kolekcijom za sezonu blagdanskih zabava dokazao je da održiva moda nikako nije dosadna. Korištenjem inovativnih tkanina i revolucionarnih materijala u duhu održive mode kreirali su kolekciju koja pršti radosnim oblicama, jarkim bojama i izražajnim printevima.

  • +61
Party kolekcija H&M-a Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Nazvana 'Circular Design Story' ova kolekcija posljednja je u H&M- ovoj Innovation seriji u kojoj brend lansira niz kolekcija posvećenih promicanju upotrebe novih, održivijih materijala, tehnologija i proizvodnih procesa.

Ističući se stilom i sadržajem, epska kolekcija H&M-a osigurala je pažnju i nekih velikih modnih imena koja su se uspjela dočepati pojedinih komada iz kolekcije prije nego što su puštena u prodaju, a neka od njih su američke manekenke Gigi Hadid i Kaia Gerber.

Na svojim Instagram profilima podijelila su svoju ljubav prema pripremi za noćne izlaske dok su isprobavale komade iz nadolazeće kolekcije H&M-a koja će se 9. prosinca naći u prodaji.