TKO DRUGI AKO NE ONA

Odličnom haljinom opet je pomaknula granice

12.09.2016 u 11:11

Bionic
Reading

Lijepa Njujorčanka s nevjerojatnom lakoćom spaja različite stilove i uzorke i oduševljava svojim odijevanjem na njujorškom Tjednu mode, a ovoga puta briljirala je u crno-bijeloj dekonstruiranoj haljini

Košulje i haljine koje imaju proreze, kopčanje, kragnu pa čak i rukave na sasvim drugom od uobičajenog mjesta postale su hit, a ako će netko pomaknuti granice i među prvima nositi najnoviji spoj, onda je to svakako stilistica Olivia Palermo.

Američka stilistica i ovisnica o modi Olivia Palermo poznata je po neobičnim spojevima krpica koje na njoj uvijek odlično izgledaju pa je tako tijekom njujorškog Tjedna mode plijenila pažnju u monokromnoj haljini potpuno pomaknutog kroja.

Poznata trendseterica iz prvog je reda gledala reviju Prabala Gurunga, a zasigurno je puno gledatelja gledalo u nju budući da je imala upečatljiv stajling. Iako je izgledalo da nosi crnu haljinu i bijelu košulju, zapravo je riječ o efektnoj haljini neobična kroja.

Zgodna je stilistica nedavno ostvarila još jednu suradnju, i to s brendom Banana Republic, a tijekom Tjedna mode za manekenke je birala odjeću i spremala ih za pistu. Njezin suprug Johannes Huebl, inače maneken, velika joj je podrška pa je bio uz nju tijekom Tjedna mode.

Za časopis In Style otkrio je kako zapravo modu ne doživljavaju ozbiljno i uvijek joj opušteno pristupaju: 'Dajemo savjete jedno drugome i uvijek joj kažem svoje mišljenje iskreno. Moj stil vrlo je klasičan, volim kontraste i monokromne kombinacije, ali ne volim riskirati previše.'