NOVA MODNA PRIČA A'MARIE

Odjeća za žene koje vole biti drugačije, ali ne i upadljive

21.09.2016 u 10:41

Bionic
Reading

U sklopu salona Storybook dizajnerica Anamarija Brkić predstavila je svoju novu kolekciju jesen/zima 2016./17. Raskošni zagrebački vrt u samom centru grada poslužio je kao idealna kulisa ovog jedinstvenog modnog piknika u kojem su modeli isprepleteni među uzvanicima stvorili pravu modnu idilu. Kako je priroda, šuma i njeno bogatstvo bila i osnovna inspiracija prilikom stvaranja nove kolekcije, ovakav modni piknik savršeno se uklopio u njenu viziju predstavljanja

Dizajnerica Anamarija Brkić uvijek je kreirala za žene koje vole biti drugačije, a ne nužno upadljive, no ovaj put poigrala se nešto drugačijim teksturama u dizajnu. Materijali koje koristi te načini na koje ih spaja sa svojim prepoznatljivim pročišćenim krojevima doveli su do jednog novog dojma. U kolekciji za jesen/zimu 2017. A'marie je spojila ležernost i nevjerojatnu posvećenost detaljima. Tako primjerice jednu od glavnih uloga ima upečatljivžakard od kojeg su izrađeni voluminozni kaputi i ogrtači, zatim luksuznavuna alpake i pliš

Za jesen/zimu 2017. brend A'marie najavljuje inovativan nakit s potpisom Si&Eter, izrađen od naočalnih leća, a za ovu suradnju donosi limitiranu kolekciju naušnica u obliku listova i tim oblikom iz prirode u potpunosti zaokružuje šumsku i novu toplu priču Anamarije Brkić.

U povodu predstavljanja ove kolekcije Anamarija Brkić lansira i ukrasne jastuke sa svojim potpisom. Njezina naklonost uređenju interijera nije novost te je svoj senzibilitet ovaj put preslikala na detalj za uređenje stana.

Osim efektnog nakita s dioptrijom i ukrasnih jastuka za jesen/zimu 2017. brend A'marie najavljuje i suradnju s poznatim beogradskim brendom espadrila Mishka iza kojeg stoji dizajnerica Emilija Katić, koja izrađuje espadrile od prirodne kože s upečatljivom mašnom te su se svojim dizajnom idealno stopile s odjećom A'marie.