ELEGANCIJA LP DESIGNA

Odjeća s domaćim potpisom koju ćete poželjeti imati u ormaru

10.11.2016 u 20:24

  • +15

LP design kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nova kolekcija mlade dizajnerice Petre Lasić koja stoji iza brenda LP design za aktualnu sezonu jesen/zima 2016/17. odiše elegantnošću, odlikuju je topli vuneni materijali i transparentne tkanine, a dizajnerica se i ovoga puta poigrala teksturama materijala, što je postao njezin svojevrsni potpis

Vunene haljine i suknje u koje su vješto ukomponirani plisirani dijelovi svakom komadu odjeće daju dinamiku, a naizgled jednostavni crni komadi obogaćeni su nizovima metalnih gumba koji se, različitim vezivanjem, vide ili se gube pod slojevima tkanine.

Topli vuneni kaputi, osim što griju i lijepo izgledaju, imaju dvostruku namjenu – skidanjem rukava kaput postaje prsluk.

Jesensko-zimskom kolekcijom prevladavaju sivi, zeleni, bordo te nježni puderasti tonovi, a sve je upotpunjeno nakitom od kože u crnoj, crvenoj i bijeloj boji.

Nova kolekcija već je oduševila Bečanke i Bečane jer je dizajnerica premijerno prikazala svoje prve jesensko-zimske komade na poznatom modnom sajmu Fesch'markt, na kojem iz sezone u sezonu kolekcije izlaže 200 internacionalnih dizajnera.

Zaštitno lice LP design kampanje je Antonija Knežević iz agencije Talia Model, za fotografiju je zaslužan Zvonimir Ferina, a make up potpisuje Karla Zavalić.