pravi modni klasik

Odiše elegancijom: Ova Zarina suknja nosi se cijelo ljeto i jesen

12.08.2023 u 19:20

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za suknjom koju ćete moći nositi iz sezone u sezonu te je lakoćom kombinirati na razne komade, ovaj Zarin model izvrsna je opcija

Komadi koje možemo nositi cijelo ljeto i jesen uvijek su dobra investicija, a upravo jedan takav možemo pronaći u novoj kolekciji Zare koja donosi elegantnu crnu suknju, pravi neprolazan modni klasik.

Riječ je o modelu midi kroja čiji sastav od mješavine lana garantira udobnost i nosivost tijekom cijelog dana. Dodatan bonus su njene skrivene prednosti poput nenametljivog zatvarača, lažnih prednjih džepova i ženstvenog proreza na donjem rubu.

Uz to je u i iznimno svestrana te ćete je lako kombinirati u casual outfite s trendi tenisicama ili elegantnije stajlinge začinjene balerinkama, cipelama na petu ili mokasinkama.

Kada je riječ o stiliziranju svakodnevnog looka, ovu suknju uistinu možete nositi na sve - od T-shirta ili hit croppanih majica tijekom ljeta, do klasičnih košulja i džempera tijekom jeseni.

Ako želite otići korak dalje, kombinirajte je s pripadajućim gornjim dijelom - chic prslukom kakav obožavaju nositi modno osviještene Francuskinje.