top izbor

Od prostranih do damskih modela: 10 najljepših torbi za plažu od kojih se nećete odvajati

29.07.2023 u 07:29

Bionic
Reading

S ljetom u modni fokus dolaze prirodni i ugodni materijali. Bez obzira na modni stil, jedno je sigurno: u najtoplijem dijelu godine torbama za plažu od rafije nema premca, a ovi modeli sigurno će vam zapeti za oko

Neke zaljubljenice u modu u gotovo svim prilikama nose torbu od rafije, čak i na gradskim ulicama, a savršeno im posluži i za odlazak u ured. A ima i onih koji je iz ormara vade samo nekoliko dana prije odlaska na plažu.

Svatko ima svoju teoriju kako je nositi, uz što je kombinirati i koja je savršene veličine – prostrana shopper torba, chic modeli srednje veličine s upečatljivim detaljima ili pak mini model nalik košarici. A ima i onih koji vole čitavog ljeta prigrliti taj morski štih te je koriste u svim prilikama - za večernje izlaske te putovanja vlakom ili avionom, kao valjanu alternativu ručnoj prtljazi.

No kada je riječ o slamnatoj torbi koja se koristi samo na obali, u galeriji pronađite deset vrlo cool, ali različitih modela, svaki za određenu priliku. Riječ je o pletenim torbama za plažu kojima se vrlo lako možete pohvaliti i u drugim okolnostima, poput odlaska u šoping ili povratka na posao. Jedno je sigurno - pogled na njih izmamit će vam osmijeh dok se prisjećate lijepih trenutaka provedenih u ljenčarenju i odmaranju.

  • +5
Torbe za plažu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo