CRVENI MTV TEPIH

Od damskih do vulgarnih kreacija

01.06.2009 u 12:30

Bionic
Reading

Holivudska glumačka krema prošetala je crvenim tepihom na MTV-jevoj dodjeli nagrada i dala nam povoda za modna razglabanja. Bilo je tu otmjenih, damskih i seksi kreacija, ali i onih totalno otkačenih

U Gibson Amfiteatru slavila su se filmska postignuća u posljednjih godinu dana i valjalo je izgledati što bolje, seksipilnije ili, kako su neki to shvatili, što zanimljivije.

Seksi je zasigurno izgledala Lauren Conrad u crno-crvenoj mini haljini s velikim cvjetnim printom. Kosa joj je vrlo duga i, kao i uvijek, tek malo valovita. Iako joj je koža bila poprilično skrivena, Cameron Diaz također je uspjela odisati seksipilom. Nosila je super uske traperice, kratku bluzu s printom u bojama paunova perja i plavim čizmicama do gležnja.

Megan Fox zasigurno je na tepihu bila jedna od top zavodnica u nepogrešivoj kratkoj haljinici, i to crno-zlatnoj, bez ramena. Uz to je nosila ultra moderne gladijatorice i zalizala kosu.

Paris Hilton pojavljuje se svuda i često iznenađuje, no ne i sasvim pristojnom narančastom haljinom koju je nosila na MTV-jevoj dodjeli. Zgodna lepršava kratka haljinica sa šljokicama na dekolteu. U narančastoj, samo dugoj haljini, bila je i Vanessa Hudgens

U vrlo jednostavnom izdanju bila je Sandra Bullock. Nosila je plavu mini haljinu s neupadljivim printom i potpuno tamnim hulahopkama. Nešto zanimljivija bila je glumica Ashley Tisdale u kratkoj, uskoj ljubičastoj kožnoj haljini s dosta 'teškog' nakita. Gladijator cipele bile su i njezin izbor.

Leighton Meester zasigurno je najdulje na sebi zadržala poglede. Došla je u mini haljini u stilu 80-ih, potpuno prozirnoj na stražnjici. Ljubičaste čizmice do gležnja i nešto teža šminka začinili su cjelokupan look.Možda ne toliko seksi, koliko zanimljivom se trudila biti Kristen Stewart, koja je nosila crveno-crnu mini haljinicu koja je izgledala poput paukove mreže. Na to je nosila crne Conversice, a kosu je složila u stilu 'tek sam ustala iz kreveta'.

Od onih najotkačenijih, bio je tu neponovljivi leopard Bruno, Sasha Baron Cohen. Leopard kratka majica, leopard gaće, leopard šešir u stilu Petra Pana, uggsice s leopard uzorkom. Sve Roberto Cavalli. Nenadmašno.