Mjesec kuhinja u Primi!

Od 13. lipnja do 14. srpnja ostvarite uštede od 40% na kuhinje po mjeri

03.07.2019 u 08:30

Bionic
Reading

Tijekom mjeseca kuhinja, u 57 Prima salona diljem Hrvatske, sve Prima kuhinje po mjeri možete kupiti uz uštedu od 40%, a modularne kuhinje uz uštedu od 35%. Posebne akcijske cijene korita i slavina očekuju kupce modularnih kuhinja i kuhinja po mjeri. Ukoliko se odlučite za neku od kuhinja po mjeri očekuju vas i dodatne pogodnosti odnosno 50% uštede na radne ploče ili mogućnost plaćanja na 36 rata bez kamata

Vlastiti dizajn i proizvodnja

Prima kuhinje su dizajnirane i proizvedene u Primi. Prima dizajneri neprestano prilagođavaju linije kuhinja željama kupaca i novim trendovima na tržištu. Kontinuirano se radi na uvođenju novih materijala, dekora i boja te se često proširuje ponuda dodatne opreme.

Besplatna izmjera u vašem domu

U Primi je važno da je svaka kuhinja prilagođena potrebama, navikama i prostoru svakog kupca. U svima Priminim salonima možete dogovoriti termin koji vam odgovara i Primini stručni prodajni savjetnici dolaze precizno izmjeriti vaš prostor. Nakon besplatne izmjere u vašem domu, za vas se izrađuje, također besplatno, i 3D plan vaše kuhinje. Sve vaše ideje uz stručno savjetovanje oblikuju Prima savjetnici i tako nastaju kuhinje prilagođene prostornim uvjetima. Nakon izmjere i izrade plana, te nakon proizvodnje, Prima vam pruža i mogućnost dostave i montaže.

Još jedna prednost Prima prodajne mreže od čak 57 salona je da kuhinju možete kupiti u jednom, a dostavu, montažu ili preuzimanje dogovoriti u drugom gradu.

  • +9
Prima kuhinje po mjeri Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Retro stil i industrijski dizajn

Trendovima u uređenju interijera, a tako i kuhinja, već nekoliko godina dominiraju prepoznatljivi retro stil i industrijski dizajn. Ljubiteljima romantičnog vintage stila Prima nudi namještaj za sve prostorije doma, a tu se posebno ističe novitet u kuhinjama po mjeri. To je kuhinja Amelia s profiliranim medijapan frontama koje su dostupne u mnogo boja i dekora, a tu je i velik izbor ručkica i okova.

Industrijski stil je isto tako čest odabir u uređenju interijera pa je ponuda u Primi dodatno proširena posebno efektnim dekorom betona i čelika za kuhinjske fronte. Uz te tamne dekore savršeno odgovara Prima blagovaonski namještaj od masivnog drva.

Cjelovito opremanje interijera

U odabiru namještaja za apartman, kuću za odmor ili pri preuređenju doma uvijek su vam na raspolaganju Primini prodajni savjetnici. Oni vam mogu ponuditi cjelovito rješenje prilagođeno individualnim željama, potrebama i navikama. Usluga je u cijelosti prilagođena vama, započevši od izmjere prostora te predlaganja rješenja uređenja interijera pa do dostave i montaže. Pozivamo sve da posjete Prima salone i uvjere se da opremanje interijera ne mora biti stresno, već uz pomoć Prima stručnjaka, ugodno i lijepo iskustvo.