MODNA INVESTICIJA

S ovim jeftinim modnim klasikom nema greške, a možete ga nositi sa svime što imate u ormaru

21.03.2023 u 13:51

Bionic
Reading

Ako netko zna i sa skromnim sredstvima složiti inspirativne i originalne stajlinge onda je to Carmen Gimeno, kreativna Španjolka s nevjerojatnim osjećajem za modu

Kad se radi o dobro osmišljenim modnim kombinacijama, tu zasigurno vrijedi pravilo kako treba uvijek imati nekoliko dobrih basic komada poput primjerice male crne haljine, savršenih traperica, kvalitetnog džempera, tzv. uredskih hlača u nekoj neutralnoj boji ili bijele košulje, s kojima se možete uspješno 'izvući' u svakoj situaciji.

Bijela košulja je jedan od takvih komada koji definitivno neće nikad izaći iz mode, a sjajno pristaje svima bez obzira na dob ili stil.

  • +3
Bijele košulje brenda Massimo Dutti Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ovaj modni klasik izgleda fantastično i kad se spoji s traperom, kožom, lanom...

Nije nikakvo čudo da bijele košulje obožavaju i najpoznatije trendseterice poput Meghan Markle, Jennifer Aniston, Victorije Beckham...

PREGRŠT STILOVA

Zagrepčanke prošetale nove stajlinge po špici: Od statusnih simbola i usklađenih stajlinga do neobičnih cipela

Pogledaj galeriju

Carmen Gimeno, omiljena pedeset plus influencerica, također je pokazala da i u njezinom ormaru bijela košulja zauzima važno mjesto pa ju je vješto spojila sa suknjom A-kroja u upečatljivoj boji fuksije i s crnim remenom s velikom okruglom kopčom i najpoželjnim cipelama ove sezone - cipelama ravnih potplata Mary-Jane stila sa šarmantnim remenčićem.

Stajling bez greške zaokružila je sunčanim naočalama i šarenom pismo-torbicom, a komplimenti ni ovoga puta nisu izostali.