OBILJEŽIT ĆE JESEN

Obratite pažnju na njih: Četiri trendi modela traperica koja će u narednim mjesecima dominirati ulicama

22.09.2020 u 15:14

Bionic
Reading

Posljednjih godina na modnoj sceni izmijenio se niz trendi modela traperica kojima su bile zaluđene modne ovisnice. Ulicama su prodefilirali modeli 'boyfriend', 'mom jeans', kulotice i 'bootcut', a ove jeseni sramežljivo na površinu proviruju i neki novi, dosad neviđeni, kao i traperice vintage izgleda, kojima će se obradovati sve istinske zaljubljenice u modu

Traperice nikada neće izaći iz mode, a iz sezone u sezonu samo se mijenjaju krojevi. Iako su još uvijek prisutne u modnom svijetu, uski modeli traperica više nisu dominantan prizor u svijetu denima. Renomirana dizajnerska imena uz popularne high street brendove danas nude mnoštvo udobnih silueta traperica koje laskaju liniji.

Čini se da traperice s naborima koje smo vidjeli na lijepoj Sienni Miller već uživaju popularnost zaljubljenica u modu. Glumica je nedavno isfurala ove traperice koje sve češće viđamo i na modnim blogericama, no to nije jedni model koji će narednih mjeseci uživati pažnju trendseterica.

Veliki povratak na modnu scenu doživjet će i traperice s ušivenim džepovima. Ovaj model retro izgleda s prizvukom 70-ih prigrlili su brojni dizajnerski brendovi, uključujući Khaite, A.P.C i See by Chloé.

Skinny traperice polako odlaze u zaborav i zamijenit će ih one širokih nogavica, koje su proteklih sezona vrlo popularne među trendsetericama, a naglasak u jesenskim danima bit će i na modelima koji su pri dnu suženi te na bedrima opušteniji.

Traperice širokih nogavica

Pri dnu sužene traperice

Nabrane traperice

Traperice s ušivenim džepom