crossbody model

Obožavateljice mode potpuno su zaluđene ovom torbicom koja košta manje od 100 eura

10.02.2023 u 13:00

Bionic
Reading

Crossbody torbice u obliku polumjeseca novi su vrući hit na modnoj sceni, a najbolja vijest je da dolaze iz redova COS-a po nešto pristupačnijim cijenama od 45 do 99 eura

Ako volite jednostavne i vrlo chic torbice koje nisu glomazne, a opet u njih sve stane, apsolutno ćete obožavati ovaj crossbody model u obliku polumjeseca! Najbolja vijest je da se nalazi u ponudi COS-a pa ne dolazi po ekstremno paprenim cijenama.

Naime, modele od najlona možete pronaći već od vrlo prihvatljivih 45 eura, dok oni od kožnog materijala dolaze po cijeni od 99 eura i to u čitavom spektru boja u kojem se pravi izazov odlučiti za onu najljepšu! Posebno su upečatljivi modeli u blještavoj plavoj i neonski zelenoj boji te sjajnoj crvenoj nijansi, a ako su u vašem stilu nešto neutralnije boje - ne brinite! U ponudi se nalaze i klasične smeđe, bež i crne crossbody torbice koje će besprijekorno pristajati svemu što odjenete.

  • +2
COS Crossbody torbica Izvor: Promo fotografije / Autor: COS Promo

Crossbody torbice u obliku polumjeseca obožavane su jer su idealno rješenje za svakodnevni život s obzirom na to da imaju dovoljno prostora za ponijeti sve nužne sitnice koje su vam potrebne. Istovremeno, s glatkom kožnom površinom, kompaktnim remenom i detaljom srebrnih kopči, mogu se pohvaliti neodoljivim chic dizajnom koje se lako uparuje sa svakim outfitom.

Kraljice minimalističke mode na društvenim mrežama poludjele su za njom i pokazale da jednako dobro pristaje na casual kombinaciju širokih hlača i klasične bijele košulje, ali i elegantniji stajling s modnim klasicima poput dugačkog kaputa ili jednostavnog crnog sakoa.

Ove torbice toliko su zaludile obožavateljice mode da su doslovno razgrabljene čim su se našle na policama! Posebno su popularni modeli u žarkim bojama, a predviđa se da bi neonski zelena mogla biti jedan od glavnih hitova nadolazeće sezone proljeće/ljeto.