novi (stari) hit

Obožavane majice s početka 2000-ih vraćaju se na modnu scenu ljepše nego ikad

26.12.2023 u 20:23

  • +5

Taylor Swift

Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Polo majice oduvijek su bile simbol elegancije, a nakon što ih je u modu odlučio vratiti talijanski Miu Miu, nastala je prava pomama za ovim trendom

Miuccia Prada godinama je pri samom vrhu najpoželjnijih brendova pa najnovije revije ovog brenda uvijek privlače ogromnu pozornost, a komadi koji se na njima oživljavaju primjer su koji ubrzo slijedi čitava modna industrija.

Jedna takva je preppy polo majica, predstavljena na manekenkama odjevenima poput otmjenih studentica iz 2008. godine, koje su se teško odvajale od ovakvih dotjeranih komada.

Niz polo majica predstavljen je u kolekciji proljeće/ljeto 2023./2024. i to u raznim varijantama - od onih na raznobojne pruge s bijelim ovratnicima, do jednobojnih u pastelnim nijansama.

Miu Miu tako se nastavlja oslanjati na trendove 90-ih godina kada su majice ovog stila prvotno stekle veliku slavu, a pretpostavlja se da će narednog proljeća preuzeti dominaciju od bijele potkošulje koju smo prošle sezone viđali na svakom koraku.

Konačan dokaz koji garantira njihovu veliku slavu u 2024. godini su i brojni drugi brendovi koji su polo majice učinili zvijezdama svojih revija, poput Driesa van Notena, Guccija i The Rowa, a ovaj trend su već prihvatile i neke od najvećih svjetskih zvijezda poput Hailey Bieber, Rihanne i Taylor Swift.