isplativi komadi

Obožavamo modne trendove koji su 'in' iz sezone u sezonu, a ova četiri nosit ćete čitavo proljeće i ljeto

19.04.2022 u 16:12

Bionic
Reading

Tek smo zagazili u proljeće, a već čekamo beskonačno tople i sunčane ljetne dane. Iako do tada imam još vremena, kada je riječ o modi nikada nije prerano. Naime, neke vruće ljetne modne trendove svakako je dobro uvrstiti na prvu slijedeću shopping listu jer su ovi komadi itekako nosivi i sada, dok o ljetu još samo sanjamo

Jednostavno obožavamo modne trendove nosive više sezona. Osim što štede vrijeme, novac i prostor u ormaru, jednostavno nas veseli činjenica da već sada možemo nositi krpice u kojima ćemo uživati i u toplim ljetnim danima. Potrebno je malo vještog modnog kombiniranja i mudrog shoppinga. Naime, ova četiri modna trenda svakako se isplati uključiti u garderobu već sada jer ćete ih nositi čitavo proljeće i ljeto.

Sakoi

U jesen su bili vrući trend, u zimskim danima su se skrivali ispod debelih pufastih jakni, u proljeće su doživjeli metamorfozu, a za ljetnih večeri ih ne želimo skidati. Lagani sakoi jednostavno unose eleganciju u bilo koju svakodnevnu kombinaciju.

S vremenom i promjenom trendova sako je doživio pravu transformaciju od uskog crnog uredskog modela prema šarenim modelima u oversized kroju. Dajući poseban šarm svakom stajlingu, sakoi se sjajno se slažu s vrućim hlačicama i midi haljinama, koje će također biti veliki hit ove sezone. Osim toga, sakoi su sjajan način da prigrlite oversized stil koji obožavamo ove sezone.

  • +8
Sakoi za proljeće i ljeto Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Predimenzionirane sunčane naočale

Lepršave tkanine, predimenzionirani krojevi i pompozni stajlinzi – modni trend oversized krojeva prati nas već dulje vrijeme. No, dolaskom toplih dana vrijeme je da iza sebe ostavimo debele kapute i kožne hlače širih nogavica i posegnemo za modnim detaljem bez kojeg su sunčani dani nezamislivi.

Naravno, riječ je o sunčanim naočalama koje itekako imaju snažan utjecaj na cjelokupan stajling. Trendovi po pitanju sunčanih naočala su vrlo jasni – cijene se XXL verzije, modeli koji prikrivaju veći dio lica. Pravo koje vrijedi glasi: što je uočljivije, to bolje!

  • +5
Sunčane naočale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Zdepasti potplati

Robusni i upadljivi potplati i dalje su modni trend. Dolaskom toplih dana dolazi i vrijeme da pospremite zdepaste čizme, a nastupa sezona loaferica i sandala.

Ako vas muči kakve čarape nositi s ovim modelima, pravilo je. 'sve ili ništa'. Točnije, ili birajte nevidljive čarape ili pretvorite teniske čarape u trendi modni dodatak.

  • +13
Trendi cipele za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Midi haljine

Midi haljine predstavljaju vrlo trendi kompromis između super kratkih modela i onih dugih, raskošnih. Prozračne, svestrane i nevjerojatno chic - idealne su za tople dane. Uz cvjetne printove savršene za otkrivanje romantične strane, dok jednobojni modeli ističu eleganciju i profinjenost.

Što se samog slagana stajlinga tiče, cipele s platformama posebno su prikladne ljeti. Na primjer sandale na visoku petu, natikače na petu ili zdepaste mokasinke. Kad je riječ o loafericama debljeg potplata, midi haljine i trendi model cipela jednostavno je nenadmašni spoj za proljeće i ljeto 2022.

  • +23
Proljetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije