OKRETALA GLAVE

Obline u prvom planu: Atraktivna crnka u trendi bikiniju podizala temperature na plaži

22.06.2020 u 18:31

Bionic
Reading

Atraktivna manekenka Nicole Williams pauzu od snimanja i revija iskoristila je za kratki odmor sa suprugom, igračem američkog nogometa Larryjem Englishom. Dok su oni neometano izmjenjivali poljupce na plaži, kupači su uživali u prizoru koji im je priredila zanosna crnka

Proslavljena manekenka Nicole Williams izazvala je pravu pomutnju na plaži u Malibuu. Zanosna crnka provela je slobodan dan u društvu supruga, igrača američkog nogometa Larryja Englisha. Par je izmjenjivao nježnosti, a pogledi kupača bili su usmjereni ka lijepoj Nicole koja je pješčanom plažom prošetala u minijaturnom bikiniju.

Trendi bikini leopard printa, koji posljednjih nekoliko sezona ne prestaje privlačiti pažnju trendseterica, u prvi je plan stavio istesanu figuru slavne manekenke koju je šira javnost imala prilike upoznati u reality showu 'WAGS'.

  • +5
Nicole Williams Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uzak struk, duge noge i bujne obline malo kome su promaknule dok je 34-godišnja crnka rodom iz Toronta paradirala plažom. Inače, par zajedno živi u Los Angelesu, a vjenčali su se u prosincu 2017., nakon sedam godina veze. Sportaš je Nicole zaručio u jednoj od epizoda reality showa 'WAGS' koji je doprinio popularnosti lijepe crnke.