ZOV DIVLJINE

Ovaj uzorak nije za svakoga, a samo rijetkima pođe od ruke isfurati ga od glave do pete sa stilom kao što to radi lijepa crnka

09.06.2020 u 18:19

Bionic
Reading

Proslavljena manekenka i zvijezda reality showa 'WAGS', Nicole Williams-English, nije prošla neprimijećeno na ulicama Los Angelesa. Lijepa crnka uslikana je na putu prema poznatom restoranu Craigs u Zapadnom Hollywoodu, a cestom je prošetala kao po modnoj pisti, odjevena u odvažni kombinezon koji bi malo tko isfurao s ovoliko stila i ukusa

Atraktivna manekenka Nicole Williams-English, koja je u braku s igračem američkog nogometa Larryjem Englishom, privukla je veliku pažnju ispred poznatog restorana u Los Angelesu. Paparazzi su slavnu crnku uslikali na ulici, odjevenu od glave do pete u odvažan leopard uzorak koji nije za svakoga.

Iako slovi za bezvremenski modni klasik te je desetljećima unazad omiljeni odabir brojnih žena diljem svijeta, leopard uzorak izrazito je upečatljiv sam po sebi te ga je potrebno dozirati, ukoliko ne želimo da stajling pođe po zlu. Samo jedan pogrešan korak može dovesti do modnog promašaja koji nitko ne želi.

  • +4
Nicole Williams Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Stoga modni stručnjaci uvijek naglašavaju kako je dovoljno odabrati jedan statement komad odjeće s leopard printom, kako cjelokupan stajling ne bi u konačnici izgledao jeftino i vulgarno.

No, slavna WAGS-ica uspješno krši ovo modno pravilo. Malo tko bi leopard uzorak isfurao s ovoliko stila kao lijepa Nicole koja je za večeru odabrala upečatljivi dugi kombinezon s naglašenim strukom, a sve je umirila crnim detaljima - torbicom i štiklama s dodatkom prozirnog PVC materijala te zlatnim ring naušnicama.