VLADARICE 2021.

Obilježit će godinu: Frizerka slavnih otkriva top pet frizura koje će dominirati u narednim mjesecima

07.01.2021 u 14:50

Bionic
Reading

Puno je govora o tome koje će frizure biti popularne u narednim mjesecima, a ako pitate jednu od najpopularnijih frizerki u svijetu bogatih i slavnih, Jen Atkin, bit će to ovih pet frizura

Godinu 2020. pamtit ćemo po nekim tužnim događanjima kao što du pandemija i potresi, ali i po mnogim modnim i beauty trendovima koji su se izrodili proteklih mjeseci. Sve više žena odabire ležernu odjeću i ne prati strogo modne trendove, a zahvaljujući karanteni veliki broj žena je prigrlio svoje sijede ili se vratio prirodnoj boji kose, a svjedočili smo i pomami za izrastom koji je odjednom postao 'in'.

A što će biti 'in' u narednim mjesecima, kada je kosa u pitanju, otkrila je frizerka slavnih Jen Atkin, koja je zaslužna za frizure brojnih zvijezda A-liste poput sestara iz klana Kardashian-Jenner i Chrissy Teigen. Atkin je otkrila kako ćemo u mjesecima pred nama težiti prirodnom izgledu, ali i eksperimentirati s nekim novim stilovima i bojama.

Slavna frizerka otkriva pet najpoželjnijih frizura koje će obilježiti 2021. godinu...

Pletenice

Ove ćemo se godine vratiti u djetinjstvo i frizere češće tražiti da nam isprepletu pletenice, baš kao što su nam to nekad radile naše mame. Osim što izgledaju cool, pletenice su i jednostavan način za postizanje valova bez toplinskog tretiranja kose. Jedan dan nosite pletenice, a drugi dan kosu raspletite i postignite ležerni morski look.

Nakit u kosi

Nakit u kosi sve je popularniji odabir žena diljem svijeta. Domišljati je to način da uz pomoć predimenzioniranih špangi i ukosnica kosu drugi ili treći dan nakon pranja pokupite i tako prikrijete masne pramenove. Modni dodaci za kosu ukrašeni perlama, biserima i cirkonima stajlingu će dati dozu glamura i elegancije bez previše truda pa su ova 'pomagala' idealna ako imate sastanak s kolegama putem video poziva.

Colorblock frizure

Na pragu s 20. u 21. stoljeće bile su popularne colorblock frizure. Kosa u dvije ili više boja po uzoru na Christinu Aguileru bila je potpuno normalna stvar tada. Posljednjih godina to nam se činilo nezamislivo ponoviti, no Jen Atkin otkriva kako ovaj beauty trend ponovno proživljava svojih pet minuta slave.

Zavjesa-šiške

Osim dorađene verzije frizure the shag po uzoru na Davida Bowieja, koju su u 70-ima furale sve vodeće rock zvijezde, u narednim mjesecima najpoželjnije bit će takozvane zavjesa-šiške. Ova će frizura prema riječima beauty stručnjaka, kao i Jen Atkin, biti najpopularnija u 2021. godini.

Prirodna boja kose

Sve više žena se tijekom boravka u karanteni vratilo svojim korijenima - doslovno rečeno. Prirodna boja kose u većini slučajeva najbolje pristaje vašoj puti pa nema boljeg izbora od toga. Osim toga, lakše je održavati boju koja je slična vašoj prirodnoj, jer će izrast u tom slučaju biti jedva vidljiv.