NOVO IZ PHILIPSA

Novi trendovi frizura za jesen/zimu 2010.

08.09.2010 u 15:21

Bionic
Reading

Philips i poznati svjetski stručnjak za oblikovanje kose Andy Uffels predstavili nove trendove i nove Philipsove uređaje za oblikovanje kose – zdrava, bujna i sjajna kosa glavni look na revijama vodećih svjetskih modnih dizajnera

Philips i Andy Uffels, poznati svjetski stručnjak za oblikovanje kose i kreativni direktor Philipsove linije proizvoda za njegu kose, predstavili su nove trendove frizura za nadolazeću sezonu jesen/zima 2010 kao i nove Philipsove uređaje za oblikovanje koji će pomoći u praćenju novih trendova. Četiri nova stilizirana izgleda namijenjena su svim ženama koje žele biti u trendu te frizurom izraziti svoju osobnost. Stilovi Be Blunt, Easy Glamour, Gossip Girl i Beyond Shine izvrsno će pristajati različitim tipovima kose i prigodama.

Stil 1. – Be Blunt

Be Blunt je jedan od popularnijih trendova na ovogodišnjim revijama za jesen/zimu i podrazumijeva dugi bob sa šiškama oblikovanima u blago zaobljeni luk. Ovu je frizuru moguće oblikovati pomoću Philipsovog SalonStraight Respect uređaja za ravnanje kose HP8342. Jedinstvene postavke SalonStraight Respect uređaja poput Care Touch® i EHD+ tehnologije sprječavaju oštećenje kose te omogućavaju postojanost frizure maksimalno umanjujući oštećenja pri učestalom stiliziranju kose. Digitalne postavke temperature jamče izrazito glatku kosu te uz pomoć keramičkih ploča s ionskim regeneriranjem rezultat je savršeno oblikovana frizura pritiskom jednog gumba.

Stil 2. – Easy Glamour

Pariški Fashion Week lansirao je ženstveni trend duge, raspuštene kose pod imenom Easy Glamour koji podrazumijeva raspuštenu kosu s neravnim razdjeljkom i podatnim prirodnim kovrčama koje nekontrolirano padaju u valovima. Pravi ključ uspjeha u postizanju ove frizure je ispravno sušilo za kosu koje će zadržati zdravlje i vitalnost kose čuvajući je od oštećenja što u potpunosti može obećati Philipsov SalonDry AC HP8195 s ugrađenom Best Care® tehnologijom, keramičkim elementom i šest prilagodljivih postavki za brzinu i temperaturu. Ovo najlaganije sušilo na izmjeničnu struju sa snagom od 2000W te ionskim regeneriranjem neophodan je proizvod ako želite postići sušenje kose kao u salonu.

Stil 3. – Gossip Girl

Prirodno ravna i bujna kosa jedan je od glavnih trendova serijala Gossip Girl i zasigurno je jedna od nosivijih i popularnijih frizura. Premda izgleda i djeluje vrlo jednostavno oblikovanje ovakve frizure nije tako lako postići. Svjestan nadolazećih i postojećih trendova u oblikovanju kose, Philips je razvio uređaj za ravnanje kose Natural Straight HP8297 koji je vrlo jednostavan za korištenje istovremeno čuvajući zdravlje kose. Uz inovativni dizajn četke, digitalne postavke topline, EHD+ tehnologiju i keramičke ploče s ionskim regeneriranjem oblikovanje savršene frizure nikada se nije činilo sigurnijim i jednostavnijim.

Stil 4. – Beyond Shine

Samouvjerena žena koja voli samo najbolje u životu sigurno će se pronaći u stilu Beyond Shine. Nova dimenzija sjaja u ovom novom trendu oblikovanja kose nema dodirnih točaka sa zaglađenim frizurama prošlog desetljeća te je nametnula novu presudnu riječ u stiliziranju sjajne kose – Keratin. Philipsov uređaj za ravnanje kose ProCare Keratin HP8361 omogućuje najbolji način oblikovanja ravne kose istodobno vodeći računa o zdravlju kose uz CareTouch® za zdravo oblikovanje frizure tijekom cijelog dana. Glavni adut ProCare Keratina su vibrirajuće keramičke ploče s keratinom i ionskim regeneriranjem koje uz EHD+ tehnologiju i digitalne postavke topline maksimalno njeguju kosu dajući joj izvanredan sjaj.