SVI JE ŽELE

Novi trendi dodatak: Ljupka Gojić Mikić pohvalila se 'it' torbom o kojoj svi pričaju

23.06.2019 u 19:37

Bionic
Reading

Bivša manekenka i modna dizajnerica Ljupka Gojić Mikić slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a zahvaljujući svom nepogrešivom stilu inspiracija je mnogim ženama. Još je davnih dana osvojila i našeg modnog kritičara Fashion Gurua, koji Ljupku redovito uvrštava na svoje liste najbolje odjevenih dama. Lijepa Zagrepčanka u svom ormaru uvijek krije najpoželjnije trendi komade, a njezin najnoviji modni ulov je trendi slamnati ceker kojeg trenutno priželjkuju sve živuće trendseterice

Naša najuspješnija umirovljena manekenka i vlasnica modnog brenda Jolie Petite, Ljupka Gojić Mikić, nikada nije krila ljubav prema modi koju je, zahvaljujući poslu kojim se bavila veliki dio svog života, razvila još od tinejdžerskih dana.

37-godišnja ljepotica, koja je nedavno sa suprugom, umirovljenim nogometašem Mihaelom Mikićem, nakon preseljenja iz Japana otvorila dvije slastičarnice u rodnom Zagrebu, radi punom parom, a pored žongliranja između novog biznisa i upravljanja svojim modnim brendom, svakodnevno vodi brigu i o trima kćerkicama, Jani Sienni, Mili Amelie i Mari Dani, te i sama priznaje kako joj razgledavanje modnih noviteta dođe kao svojevrsna anti-stres terapija.

  • +10
Jolie Petite by Ljupka Gojić Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

'Uvijek sam u nekakvom promatranju svega što se događa na modnoj sceni, ali zato što je to u meni od moje 13. godine. Veseli me i opušta gledanje što ima novog od odjeće. Mislim da je moda za žene nešto što nas treba odmaknuti od stvarnosti i opustiti', rekla je Ljupka ranije za tportal.

Iako priznaje kako ne pati od brendirane odjeće, jedna je od rijetkih Hrvatica koja u svom ormaru krije pozamašnu kolekciju skupocjenih brendiranih torbica, poput razvikanog Hermesovog modela 'Kelly', a posljednja u njezinoj kolekciji je poprilično pristupačan slamnati ceker s elementima kože s potpisom brenda Loewe.

Ceker s potpisom ovog španjolskog brenda proteklih nekoliko sezona ne prestaje opčinjavati trendseterice diljem svijeta, a proglašen je i jednom od trenutno najpoželjnijih torbi koje su preplavile Instagram. Obzirom da je riječ o modnom dodatku koji je zaradio status kultnog komada koji može parirati skupocjenim torbama s potpisom brenda Chanel ili Hermes, cijena od 3,000 kuna koliko otprilike košta jedan Loewe ceker uistinu djeluje skromno.

'Bitno mi je da u torbu stane sve što mi je potrebno otkad imam tri kćeri i da mi pristaje uz garderobu, ali ne mora nužno biti baš dizajnerska... Često znam pročitati o sebi da sam trendseterica, ali ja sam daleko od toga. Može se potrefiti da sam nekad odjevena u skladu s trendovima, ali godinama nosim ono što se meni sviđa', rekla je Ljupka.

Ljupka Gojić Mikić s kćerkicom Mari Danom na zagrebačkoj špici Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic