ne skidaju se iz njih

Novi predmet žudnje: Cipele koje su zaludjele poznate ljepotice

06.06.2017 u 14:01

Bionic
Reading

Kada je stajling u pitanju, holivudske ljepotice ništa ne prepuštaju slučaju. Slavne dame vrlo dobro poznaju trendove i između sebe dijele modne trikove i savjete. Brend koji se u Hollywoodu proširio brzinom munje je Stella Luna, čije su cipele preplavile crvene tepihe

Slavne dame itekako prate trendove i vrlo dobro znaju što je in, a što out. Stilisti koji odijevaju holivudsku listu zvjezdanih imena uvijek se trude svojim klijenticama priskrbiti posljednje trendove kako bi blistale posebnim sjajem.

U svijetu poznatih i slavnih vrlo je važno biti u trendu i uvijek iznova pokazati sebe u najboljem svjetlu, stoga i stajling mora biti u skladu s uspjesima. Općepoznata stvar je to da slavne dame za posebne prilike gotovo uvijek nose luksuzne brendove poznatih modnih kuća.

Odjeća, cipele, nakit, pa čak i donje rublje pažljivo se odabire i gleda se svaki detalj, a kako bi osigurale to da uvijek budu svježe i drugačije, zvijezde najčešće nose odjevne komade iz najnovijih kolekcija.

Jednako je i sa ženinim najčešćim fetišom i izvorom zadovoljstva – cipelama. Slavnim ljepoticama itekako je važno to u čemu će prošetati crvenim tepihom. Pitate se koji je brend cipela trenutno must have u Hollywoodu?

Novi, osvježavajući brend što je zaludio zvijezde poput Adriane Lime, Karlie Kloss, Reese Witherspoon i ostale trendseterice kojima su cipele slaba točka je Stella Luna, luksuzna marka sandala, štikli i čizmi koja je u vrlo kratkom vremenu pridobila najveća zvjezdana imena.

  • +14
Slavne dame u cipelama Stella Luna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plus size ljepotica Ashley Graham, zvijezda 'Malih lažljivica' Lucy Hale, glumica Susan Sarandon, pjevačica Katy Perry i manekenka Hailey Baldwin - samo su neke od slavnih dama koje su zavoljele cipele Stella Luna.

Spotted on #IntoTheGloss: #AdrianaLima wearing the Pearls Ankle-Strap Pump. #StellaLuna #FW16

Objavu dijeli STELLA LUNA (@stellaluna)

'Luksuzna linija cipela za moderne, urbane žene današnjice' – stoji na službenoj stranici modne kuće koja polako, ali sigurno dostiže neke od najvećih brendova na modnoj sceni.