PRAVA LJEPOTICA

Novi 'it' modni dodatak: Alexander McQueen ima torbicu u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled

23.04.2021 u 10:30

Bionic
Reading

Modna kuća Alexander McQueen na čelu s glavnom dizajnericom Sarah Burton za sezonu proljeće/ljeto 2021. godine. predstavila je bucket torbicu koja ima sve predispozicije postati novom 'it' torbicom

Inspirirana oblikom konjske orme, prepoznatljivim potpisom slavnoga brenda, kojeg je osnovao pokojni Alexander McQueen, torbica naziva 'Curve' moderna je, ali i bezvremenska te ima sve karakteristike 'it' torbice.

Strukturirani oblik 'Curve' torbice predstavlja potpunu suprotnost velikim, mekanim torbama oblika sličnog jastuku kakve su u posljednje vrijeme osvajale modnu publiku.

Čvrsta torba, jasnog oblika i jednostavnog, a opet tako upečatljivog dizajna prvi put je viđena prebačena preko ramena modela na predstavljanju McQueenove kolekcije za proljeće / ljeto 2021. godine.

Izrađena od 100 posto teleće kože, s magnetskim zatvaračem i dvostrukim poklopcem te utisnutim jasno vidljivim logotipom brenda.

Isprepletani kožni remeni na prednjoj strani torbice aludiraju na zaštitni znak McQueena. Kako bi novi model torbe predstavili mlađoj generaciji McQueena, brend je pozvao zvijezde u usponu da se fotografiraju s Curve torbicom u različitim bojama. Kosar Ali, poznata po moćnom nastupu u Rocksu, a koju je Sarah Burton odjenula povodom nedavnog nastupa na dodjeli BAFTA nagrada, fotografirala se s torbicom u klasičnoj crnoj boji.

Alijina glumačka prijateljica Bukky Bakray također je dobila McQueenov poziv te je pozirala s torbicom u žutoj senf boji. Yana Perrault, Salem Mitchell, Vanessa Hong i Simone Ashley također su se našle u ulozi Curve modela, a već krase i Instagram profile brojnih zaljubljenica u modu.