SOFIA RICHIE GRAINGE

Nova ikona tihog luksuza ima cool frizuru za kojom su poludjele trendseterice

07.11.2023 u 21:14

Bionic
Reading

Modna influencerica i manekenka Sofia Richie koja je svojem imenu dodala i prezime Grainge nakon udaje za Elliota Graingea, britanskog glazbenog producenta, osnivača i izvršnog direktora 10K Projects, nezavisne izdavačke kuće, obožavana je nova ikona tzv. pritajenog, nenametljivog luksuza

Kćer glazbene zvijezde Lionela Richieja, samo niže genijalna modna izdanja, a njezina najnovija frizura koju je lijepa Sofia pokazala na svom Instagram profilu gdje je prate milijuni obožavatelja, savršeno se uklapa u trend nenametljivog luksuza o kojem svi bruje.

Riječ je o modnom trendu koji podrazumijeva neupadljive klasike te bezvremenski, elegantni i minimalistički stil...

Za svoju super elegantnu i vrlo ženstvenu frizuru koju je Sofia predstavila na društvenim mrežama dobila je samo brojne komplimente.

Riječ je zapravo o dobro poznatoj frizuri, svestranom polurepu koji je fashionistica pokazala na proslavi rođendana svog supruga Elliota Graingea.

  • +2
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: KHROME / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Njezina blistava kosa prošarana suptilnim svijetlim pramenovima bila je podignuta u elegantan polurep s trendi razdjeljkom na sredini dok je kosa bila stilizirana u blage valove. Njezina chic frizura odlično je upotpunila stajling čija je glavna zvijezda bila drapirana mini haljina kestenjaste nijanse - kao stvorena za jesen.

Iako je kosa maknuta s lica, i dalje zadržava svoju duljinu, a dobar je savjet vrhove malo uviti kako bi se postigao mladenački chic. Inače, posljednjih mjeseci inačice ove frizure postale su omiljeni izbor slavnih, poput primjerice Sarah Jessice Parker i Rosie Huntington-Whiteley.

Radi se o frizuri koja može biti idealna za npr. opuštanje u vlastitom domu, ali i ako se dobro stilizira s npr. satenskom ili plišanom mašnom, špangicom ili kopčom, može biti savršena za neki izlazak.