glumica i poduzetnica

Elegancija i minimalizam uvijek prolaze: Gwyneth Paltrow nikad nije bolje izgledala

07.11.2023 u 17:02

  • +6

Gwyneth Paltrow

Izvor: Profimedia / Autor: AVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Gwyneth Paltrow stigla je na dodjelu CFDA Fashion Awards u New Yorku, gdje je i primila nagradu za inovaciju, a svojim stajlingom pokazala je da elegancija i jednostavnost baš uvijek idu ruku pod ruku

Utjecajna imena iz svijeta mode nisu propustila novo izdanje prestižne dodjele CFDA Fashion Awards na Manhattanu. Glumica i poduzetnica, 51-godišnja Gwyneth Paltrow dobila je nagradu za inovaciju na godišnjoj ceremoniji u New Yorku, a za tu prigodu izabrala je elegantno izdanje u crnoj boji od glave do pete.

Plavokosa ljepotica nosila je pripijenu dolčevitu uvučenu u satensku maksi suknju visokog struka iz njezine modne kolekcije G. Label. Suknja se isticala i visokim bočnim prorezom koji je otkrio vitke noge poznate oskarovke. Jednostavan stajling pratio je i vrlo elegantan i bezvremenski izbor cipela u obliku crnih minimalističkih sandala otvorenih prstiju.

Malo sjaja Gwyneth je dodala nježnim komadima svjetlucavog nakita, uključujući viseće dijamantne naušnice.

Sama glumica i osnivačica brenda Goop svoj je stajling opisala kao 'udoban, klasičan i rastezljiv' dok je razgovarala s magazinom People. Vijeće modnih dizajnera Amerike pohvalilo je Goop kao brend koji 'nudi alate za življenje života neizrecive ljepote - ispunjenog djelovanjem, dubinom i obećanjima'. Inače, Goop je wellness i lifestyle brend i tvrtka koju je osnovala američka glumica 2008. godine.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'