AIRWICK 'I' MOTION

Nova generacija osvježivača prostora

19.01.2010 u 12:19

Bionic
Reading

Ukoliko želite da Vaš dom uvijek ima svjež miris, Reckitt Benckiser je za Vas pripremio savršeno rješenje - AIRWICK i-MOTION

Za razliku od standardne linije osvježivača koji se aktiviraju na pritisak prstom ili vremenskom podešenju, Airwick i-Motion se aktivira na i na pokret. U sebi sadrži infracrveni detektor pokreta koji se automatski uključuje i osvježava prostor kad god se netko približi i prođe pokraj njega na udaljenosti čak do pet metara. Airwick i-Motion isto tako radi i prema automatski zadanim intervalima od 9, 18 ili 36 minuta. Osim što je u potpunosti prilagodljiv različitim potrebama kućanstava, dodatna pogodnost za korisnike jest i to što se trenutno dostupni mirisi iz linije Air Wick Freshmatica mogu koristiti u novoj generaciji osvježivača prostora.

Riječ je o vrlo inteligentnom proizvodu u čiju su se vrijednost već uvjerili milijuni korisnika diljem Europe. Nova generacija proizvoda dolazi i u 'mini' pakiranju s potpuno jednakim performansama, s time da su zadani intervali osvježavanja prostora 7,5, 15 i 30 minuta.

Od sada svako kućanstvo prema vlastitim željama može prilagoditi svoje Airwick 'i-Motion osvježivače prostora, izabrati između nekoliko univerzalnih mirisa, ali isto tako uštediti novac.