dobra investicija

Nosit ćete ih uvijek i svugdje: Bezvremenske luksuzne torbe osvajaju beskompromisnom praktičnošću i vrhunskim dizajnom

21.08.2022 u 07:57

Bionic
Reading

Praktične, no ništa manje chic – ove luksuzne 'tote' torbe odišu bezvremenskim dizajnom, vječnom nosivošću, a savršen su izbor koji ispunjava sve vaše potrebe i želje, od jutra do mraka

Ako ste tip osobe koji 'cijeli svoj svijet nosi i ručnoj torbi', onda se ste na pravo mjestu. Tote torbe dizajnirane su za ljude koji vole nositi sve svoje potrepštine, a onda još i malo dodati poneku sitnicu. Ovaj model torbe nije novost u modnom svijetu, a varijanti obožavane tote torbe doista je mnogo kako bi uspješno odgovorile različitim potrebama, željama i stilu modnih zaljubljenica.

Bez žrtvovanja praktičnosti i lakoće nošenja luksuzne velike torbe nude funkcionalnost u visokokvalitetnim materijalima poput kože i platna koji će ih sigurno razlikovati od uobičajenih torbi. Ako ste u potrazi za savršeno praktičnim i bespogovorno stilski dotjeranim modnim dodatkom u koji stane baš sve i slaže se s gotovo svakim stajlongom, bacite oko na ovih osam modela.

Bottega Veneta Arco Tote

Za ljubitelje mode s minimalističkim stilom, Arco Tote modne kuće Bottega Veneta izajniran je prema kriteriju jednostavnosti, ali iznimnog luksuza. Ovo je treća generacija Bottega Cabat torbe. Inspirirana najvećom verzijom Cabata, Maxi Cabatom, torba Arco nastale je tradicionalnom tehnikom tkanja intrecciato no u nešto većoj verziji. Arco je vrhunski primjer izvanredne ručne izrade modne obitelji Bottega.

Chanel Shopping torba

San svake djevojke je imati svoju Chanel torbicu, ali ako vam se vrti u glavi od cijene Chanel Boy torbe, pogledajte Chanel Shopping torbu. Chanel Shopping Bag dolazi mnogo verzija s različitim materijalima, prikladnih za sve modne ukuse. Jeste li 'djevojka šefica' u potrazi za poslovnom torbom? Isprobajte shopping torbu od teleće kože. Tražite torbu za plažu? Platnena verzija s mladenačkim bojama izgledat će sjajno na pijesku.

Dior Book Tote

S klasičnom konstrukcijom shopping tobe, , Dior Book Tote je podignut na višu razinu s finim tkanim materijalima i Diorovim potpisom kao što su oblique, toile de jouy i drugi sezonski printovi. Dior Book Tote će svakom stajling dodati ženstveni šarm. Osim toga, sa svojim tkanim materijalom, možete je nositi bilo gdje, od ureda do romantične večere.

Gucci Horsebit 1955 Tote torba

Uz klasičan šik izgled, Gucci Horsebit 1955 Tote savršen je izbor za ljubitelje vintage estetike. Okrugli oblik i obrub od smeđe kože odišu diskretnom elegancijom. Unutrašnjost torbe je podstavljena lanom i pretincem na zip, zajedno s zatvaranjem na magnetić.

Louis Vuitton Neverfull GM

Kao što njezino ime sugerira, 'nikad puna' torba Louisa Vuittona je elegantan spoj mode i praktičnosti. S dizajnom namijenjenim onima koji sve svoje stvari vole nositi sa sobom, GM Edition LV Neverfull je idealan izbor. S iznimno prostranim dizajnom i otvorenim gornjim dijelo, za lakši pristup, torba također ima dvije bočne trakice koje se mogu zategnuti za zatvoreni izgled ili olabaviti kako bi se stvorilo više prostora unutra. Ono što ovu torbu čini tako elegantnom je kultni LV print dizajn, koji uključuje tri kultna modela: Damier Azur, Monogram Canvas i Damier Ebene Canvas.

Prada Nylon Tote torba

Izdržljiva i funkcionalna, Nylon Tote iz Prade jedna je od najupečatljivijih. Jednostavan dizajn odlikuje pročišćen četvrtastim oblik, gornji dio s patentnim zatvaračem i naramenicama ručno izrađenim od saffiano kože, kože s Pradinim potpisom. Posebnost ove torbe je što je izrađena od najlonske tkanine, što olakšava njezin održavanje i čuvanje.

Saint Laurent Rive Gauche Tote torba

Još jedna minimalistička torba YSL Rive Gauche Tote odiše udobnošću i ekstremno, hladnom profinjenošću. Izrađena od lana s ručkom od kravlje kože, prednja strana torbice ukrašena je natpisom 'Rive Gauche', što podsjeća na parfem istog brenda iz 1970-ih. Torba je minijaturna verzija obične shopping torbe - jednostavna, prostrana i udobna za nošenje na ramenu. Spojena s različitim odjevnim kombinacijama i razumne cijene, torba Rive Gauche predstavlja vrijednu investiciju.

Valentino V Logo Calfskin Tote torba

S novim logotipom brenda, slovom V ušivenim na prednjoj strani torbe, sjajna koža i oštre linije evociraju neodoljiv minimalistički stil—posebno u crnoj verziji. V Logo Tote torba ruši rodne granice u modi, pa je tako jednako mogu nositi i muškarci i žene. Vrlo jednostavna no upravo zbog toga efektna, ova torbica je prepuna praktičnih značajki poput kopče s patentnim zatvaračem, Valentino crvene kontrastne podstave od brušene kože i dugačkog odvojivog remena.