za svaki stil

Nosit ćete ih iznova i iznova: 15 savršenih haljina za novogodišnju noć

28.12.2023 u 15:04

Bionic
Reading

Bliži se najluđa noć u godini, a bez obzira gdje i kako je odlučili provesti, jedno je sigurno – posebna večer zaslužuje jednako posebnu haljinu. A ako to znači da je nosiva i tijekom godine koja dolazi, onda je to modni jackpot

Što odjenuti za Novu godinu? Bez obzira na stil, jedno je sigurno – s haljinom je nemoguće pogriješiti. Jednostavno postoji savršen model za baš svaki oblik zabave koji planirate, ali i budžet s kojim raspolažete.

I dok sat lagano otkucava posljednje trenutke 2023. godine, nekako nam se čini da u ormaru nedostaje upravo ona haljina u kojoj želimo ispratiti staru godinu. Pa, ima li boljeg razloga za shopping? Uostalom, savršena haljina za najluđu noć u godini ne isključuje da se radi o modelu kojeg ćete tijekom godine pred nama nositi iznova i iznova, u najrazličitijim prigodama.

Ako ne znate odakle započeti, bacite oko na top 15 lijepih svečanih haljina, pogodnih za sve stilove i sve budžete. Od dječje ružičaste koju potpisuje The Attico, Musierove haljine po uzoru na kultnu haljinu Mireille Darc, Marcijin dizajn s prorezom, baršunaste i ukrašene Dieselove haljinice do uvijek vrlo seksi model Nensi Dojake ovaj put s upečatljivim cvijetom s cvijetom... U galeriji potražite modni dragulj za kraj 2023. godine.

  • +10
Haljine za doček Nove godine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo