ISPLATIVA INVESTICIJA

Nosit ćete ga godinama: Svi žele ovaj kaput koji izgleda puno skuplje nego što stvarno jest

23.12.2021 u 15:28

Bionic
Reading

Kaputi, osobito oni u crnoj, sivoj, bež ili boji devine dlake, neprolazni su klasici koji nikad neće izaći iz mode, pa ako naletite na onaj koji vam dobro pristaje, odmah ga 'ugrabite'

Iako su oversized krojevi, kaputi kvadratnog uzorka, animal printa ili oni od meke, teddy tkanine unazad nekoliko sezona veliki hit i možemo ih često vidjeti i na poznatim fashionisticama, ali i zvijezdama Instagrama, ono što je pravi modni klasik koji ćete moći godinama nositi crni je kaput klasičnog kroja.

Bez obzira na aktualne trendove, riječ je o pravoj modnoj investiciji koja će biti uvijek dobar izbor kad se radi o jesensko-zimskim stajlinzima.

Dakako, ako imate mogućnosti, u ovakav kaput vrijedi uložiti i nešto više novca, a posebno pripazite na sastav pa birajte komade s većim postotkom vune - dulje će trajati i bolje vas grijati.

  • +10
Crni kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kao i obično Zara, omiljeni španjolski brend, drag i Hrvaticama, ponovno ima adut u rukavu kad su u pitanju crni kaputi bezvremenskog stila, a takvim se modelom pohvalila influencerica Jessica Skye.

Savršeno skrojen kaput zahvaljujući svojoj širini i dužini do gležnjeva idealan je za jesensko-zimske mjesece te se odlično slaže i sa širokim hlačama, suknjama, traperom. Ovratnik na preklop i gumbi daju mu poseban štih, a Jessica ga je s puno stila kombinirala s trapericama i popularnim vensicama.

Prednost ovog kaputa je u njegovoj svestranosti jer podjednako dobro izgleda u casual, ali i elegantnoj varijanti, primjerice s gležnjačama ili čizmama na visoku petu.

Pa ako ste u potrazi za kaputom zbog kojeg nećete bankrotirati, a nosit ćete ga još nekoliko sezona, nećete pogriješiti ako investirate u ovaj komad čija cijena nije pretjerana - oko 740 kuna.