NITKO NIJE SIGURAN

Nosi li to Meghan Markle doista svoju omiljenu Givenchyjevu suknju kao haljinu?

26.02.2019 u 20:59

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa u visokom je stupnju trudnoće, pa je tako svoju odjeću odavno prilagodila i protokolarnim događanjima, ali i službenim putovanjima na koja odlazi u pratnji supruga, princa Harryja. Otkako su stigli u Maroko, njezine su odjevne kombinacije pod posebnim povećalom javnosti, a jedan je outfit mnogima zapeo za oko

Za posjet andaluzijskom vrtu u Rabatu, glavnom gradu Maroka, Meghan Markle odlučila se za ležerniju kombinaciju, koja je već viđena na njoj. Manolo Blahnik crne salonke na visoku potpeticu nosila je za prošlotjednog posjeta New Yorku, Babaton 'Keith' sako s potpisom Aritzije imala je 2017. godine na polo utakmici, a od nakita je stavila tek velike Onde Gourmette naušnice Gas Bijouxa.

  • +3
Meghan Markle u crnoj plisiranoj haljini Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ipak, ono zbog čega je ponajviše izazvala interes javnosti, osobito onih koji prate modnu scenu, njezina je crna, lepršava, plisirana haljina. Naime, upravo ta haljina neodoljivo nalikuje crnoj Givenchijevoj midi suknji koju je već nosila, stoga ne čudi da su se mnogi zapitali je li se to Meghan odlučila na mali modni trik, pa je suknju odlučila nositi kao haljinu?

No, čini se da ipak nije riječ o tome, te da je suknja zapravo doista haljina i to američkog modnog dvojca Loyd/Ford, čija je cijena spuštena sa 3700 kuna na 2700. Upravo su oni i otkrili na svom Instagram profilu da je riječ o njihovoj kreaciji.