intrigira hrabrim modnim izdanjem

Nosi joj se bijela boja: Jelena Rozga zavodi u atraktivnom minijaturnom topiću, istaknula je dekolte i pokazala vitku liniju

12.10.2022 u 16:57

Bionic
Reading

Naša slavna pjevačica već neko vrijeme snima akustični album sa svojim pjesmama, ali i onim kada je bila pjevačica u grupi Magazin. U međuvremenu fanove zabavlja svojim zanimljivim stajlinzima pa je tako objavila fotografiju u svečanoj kombinaciji

Jelena Rozga je majstorica u slaganju upečatljivih outfita. S razlogom, u pravilu u prvi plan stavlja svoje duge, vitke noge pa je najčešće viđamo u atraktivnim minjacima, no ovog puta se odlučila za nešto drukčije, elegantno, bijelo izdanje s potpisom domaćeg brenda i razotkrila kipuće poprsje.

Naime, zgodna Splićanka pozirala je u širokim bijelim hlačama i bijelom topiću s naglašenim dekolteom, a koji je istaknuo njezin tanki struk. Kombinaciju je zaokružila dužim, oversized sakoom te bijelim štiklama u špic. 'Obučena u ljubav i bijelo', opisala je pjevačica fotografiju.

Svojedobno je izjavila da atraktivno poprsje može zahvaliti samo dobrom grudnjaku i ničemu više. Podsjetimo, nedavno je javnost iznenadila fotografijom starom čak 9 godina. Mnogi nisu mogli vjerovati da se pjevačica otad nije nimalo promijenila, dok su drugi komentirali da joj baš dobro stoji kratka kosa.

  • +3
Jelena Rozga Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX