UVIJEK SA STILOM

Upečatljiva kreacija s potpisom omiljenog domaćeg modnog dvojca odličan je izbor za Jelenu Rozgu

15.09.2022 u 13:32

Bionic
Reading

Jelena Rozga ovih dana ima pune ruka posla oko predstavljanja svoje nove pjesme 'Zar je ljubav spala na to' s novog albuma 'Minut srca mog', a njezini fanovi s nestrpljenjem ga očekuju

Lijepa Splićanka u spotu za pjesmu - inače obradu hita 'Zar je ljubav spala na to', koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom, bivšim pjevačem Bijelog dugmeta, a ovoga puta snimila ga je s Matijom Cvekom - odabrala je upečatljiv look kao stvoren za nju.

Radi se o efektnoj kreaciji domaćeg dvojca eNVy room u plavoj i bijeloj, a komplet, ležeran sako koji se veže u struku i široke hlače, izrađen od iste tkanine, istaknuo je Jeleninu vitku figuru.

Kosa stilizirana u blage valove i diskretan make up zaokružili su ovo besprijekorno izdanje omiljene pjevačice.

Inače, uskoro će biti objavljen novi Jelenin album, na kojem se nalazi 19 odabranih pjesama obrađenih u akustičnoj verziji.

  • +3
Jelena Rozga Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

U odabiru pjesama Jelena se vodila, kao i u svemu, svojim srcem, pa je naslov albuma 'Minut srca mog' simboličan osvrt na njezin veliki hit iz 1996. godine. Ovaj je album Jelena snimila sebi za dušu, ali i kao poklon svojoj publici u nadi da će iskrenu emociju koja je vodi i ovog puta prepoznati oni koji srcem vide.

Prva pjesma, koja je upravo danas u podne predstavljena na Jeleninom kanalu na YouTubeu, obrada je hita 'Zar je ljubav spala na to', a prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala ga je s Tifom, bivšim pjevačem Bijelog dugmeta. Sudbina je ovog puta odredila da s njom ovaj duet otpjeva sve popularniji mladi glazbenik Matija Cvek.

Jelenu očekuje i velika turneja pod istim nazivom, u sklopu koje će biti održan veliki koncert u zagrebačkoj Areni 17. prosinca, a 11. veljače 2023. ova će omiljena Splićanka, 12 godina nakon što je kao prva glazbenica rasprodala Spaladium Arenu, održati spektakularan koncert kao poklon gradu u kojem je počela divna priča o ljubavi jedne žene i njezine publike.