UDOBAN MODEL

Nosi ih u svim prilikama: Krznene natikače jednostavno su oduševile Ninu Badrić

05.05.2022 u 11:15

Bionic
Reading

Naša pjevačica Nina Badrić nedavno se pohvalila novim modnim ulovom, krznenim natikačama dizajnerskog brenda Celine u ružičastoj nijansi. Obuća je to koja mnogima djeluje odbojno, ali Nina ne mari za to jer su joj jedne od udobnijih koje ima u garderobi

Prvo je u Celine ružičastim natikačama prekrivenim krznom glazbenica pozirala u subotu na opuštenoj kavi, kada ih je kombinirala uz trenirku i dizajnersku torbicu Bottega Veneta, a onda je dokazala da su ove natikače njezin prvi odabir kada joj je potrebna udobnost i komfor.

Tako je za let do Skopja, gdje održava koncert, Nina također obula natikače o kojima modne ovisnice imaju oprečna mišljenja. Ima onih koje ne izlaze iz njih, dok im se druge naprosto ne mogu načuditi te tvrde da nikada ne bi kupile tako nešto.

I ovoga puta Celine je papuče Badrić kombinirala uz trenirku, Louis Vuitton torbicu u maslinastoj nijansi, sportsku 'bejzbol' jaknu i velike sunčane naočale.

Kolegica sa scene Pamela Ramljak brzo joj je u komentarima pohvalila obuću napisavši: 'Papuče su zakon', a odobrile su ih i brojne druge pratiteljice koje su oduševljene stilom omiljene pjevačice.

  • +18
Natikače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo