NOVA MODNA IKONA

Dok 'it' djevojke neumorno nose 'sambice', Sofia Richie ne može odoljeti ovim tenisicama

11.10.2023 u 10:30

  • +2

Sofia Richie

Izvor: Profimedia / Autor: KHROME / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Raskošnim vjenčanjem ove godine, 'it' djevojka Sofia Richie dala je novo značenje takozvanoj old money estetici, a njezini pažljivo osmišljeni stajlinzi danas se prate s velikom pozornošću

Nakon što je svojom pojavom uveličala brojne revije dizajnerskih brendova, od New Yorka do Milana, kći glazbenika Lionela Richieja vratila se u Los Angeles, na čijim je ulicama otkrila novi omiljeni par tenisica.

U odnosu na slavne trendseterice koje u casual stajlnzima najčešće ističu najpoželjnije tenisice trenutka, ova 25- godišnja plavuša 'pliva uzvodno' po pitanju omiljene obuće.

Umjesto sveprisutnih tenisica Samba brenda adidas ili žutog modela Mexico 66 brenda Onitsuka Tiger, Sofia Richie bira skupocjene tenisice s potpisom luksuzne modne kuće Hermes.

Riječ je o takozvanom modelu Bouncing, sa specifičnim detaljem slova 'H' istaknutog na potplatu, a odabir američke 'it' djevojke pao je na njegovu crno-bijelu verziju.

Spomenuti model, koji se u prodaji nalazi po cijeni nešto manjoj od 700 eura, Sofia je na ulicama Los Angelesa istaknula u nekoliko stajlinga, u znaku klasičnih komada koji se naslanjaju na sveprisutnu estetiku 'tihog luksuza'.