SVI IH FURAJU

Nose se 'srčeka': Poznate Hrvatice nisu odoljele trendu odvažnom trendu naočala

21.06.2018 u 17:44

Bionic
Reading

Sunčane naočale trenutno su najpoželjniji modni dodatak. Model u obliku srca savršen je za ljetne dane i razigrat će svaki styling, a to dobro znaju i neka naše slavne dame koje ih već naveliko nose

Ovogodišnji trendovi zaista su raznoliki i prije svega odvažni, a među najpoželjnijim modelima sezone su one u obliku srca. Ove su sezone su hit i među poznatim trendsetericama i modnim blogericama, a njihovoj popularnosti najviše je pridonijela modna kuća Saint Laurent koja ih je uvrstila u svoju kolekciju za aktualnu sezonu.

Zaljubljena Maja Šuput stalno pokazuje kako je zbog Nenada izgubila tlo pod nogama, a zbog toga nosi čak i sunčane naočale s okvirima u obliku srca koje to itekako komuniciraju.

Sunset situation 🍸

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Ljubav moja slatka 💖

A post shared by majasuput (@majasuput) on

  • +8
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL

Sunčane naočale srcolikog oblika nabavila si je i komičarka Andrea Andrassy.

U svojoj bogatoj kolekciji, jedne naočale za sunce u obliku srca ima i blogerica i glumica Sonja Kovač. Svoje je profurala na rođendanu kojeg je ovih dana proslavila u Las Vegasu.

  • +8
Sonja Kovač Izvor: Promo fotografije / Autor: Damjan Denona

Žanamari Perčić svoje je YSL naočale isfurala na seksi odjevnu kombinaciju. Nosila ih je na snimanju spota svoje kolegice Pamele Ramljak, a ovaj look je oduševio njezine pratitelje.

  • +8
Žanamari Perčić 2018. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Perčić