BEZ ULJEPŠAVANJA

Bella Hadid ogolila dušu i progovorila o svojoj dugogodišnjoj borbi: 'Ponekad je sve što morate čuti to da niste sami'

10.11.2021 u 10:22

Bionic
Reading

Jedna je od najtraženijih manekenki današnjice i djevojka koja diktira modne trendove, a ovih dana Bella Hadid na svom Instagram profilu je ogolila dušu i progovorila o problemu s kojim se brojni suočavaju

U svojoj podužoj objavi na Instagramu, 25 godišnja ljepotica priznala je kako posljednjih nekoliko godina plače svaki dan i noć. Uz pisani dio podijelila je i svojih nekoliko uplakanih fotografija kako bi svojim pratiteljima dala do znanja da je ono što vide na društvenim mrežama često daleko od istine.

'Za sve koji se bore, molim vas, zapamtite ovo. Ponekad je sve što morate čuti to da niste sami. Ovo ti ja poručujem, nisi sam/a. Volim te, vidim te i čujem te', napisala je Bella dodavši kako mentalno zdravlje i kemijska neravnoteža nisu 'linearni', uspoređujući to s toboganom s 'usponima i padovima'.

Kako ističe, u životu je imala 'dovoljno slomova i izgaranja' da zna kako je najvažnije dovoljno raditi na sebi kako bi razumjeli svoje okidače koji prouzrokuju traume te kako bismo više naučili o vlastitoj boli i pronašli način kako da se s njom uspješno nosimo.

nemoguće ih je ne primijetiti

Tek joj je 25: Prekrasna Bella Hadid proslavila je rođendan, a slavne sestre stajlinzima su privukle sve poglede u New Yorku

Pogledaj galeriju

O svojoj borbi s teškom depresijom i anksioznošću od tinejdžerske dobi Bella je više progovorila početkom godine. Tada je priznala kako je uzela kratku pauzu od društvenih mreža kako bi se usredotočila na svoje mentalno zdravlje.

'Odvojite vrijeme za vaše mentalno zdravlje. Uvijek se isplati iskoristiti svoj puni potencijal', tada je poručila.