Black Lady

Njoj kiša ne smeta: Dobro raspoložena Mirela Holy u svom prepoznatljivom izdanju na zagrebačkoj špici

17.09.2022 u 18:10

Bionic
Reading

Jedna od poznatih zaljubljenica u neobične, osebujne odjevne kombinacije, bivša ministrica zaštite okoliša i prirode ne može proći nezamijećeno na gradskim ulicama. Ove subote je 'uhvaćena' u boji koja joj je na prvom mjestu

Premda je ovaj vikend zahladilo i kiša je prekinula ispijanje kave na terasama, to nije nimalo omelo zagrebaču špicu. Bez obzira na stilske preferencije, bivša članica SDP-a, komunikacijska stručnjakinja, spisateljica i profesorica na privatnom fakultetu, uvijek je dosljedna u osvježavanju modne scene svojom originalnošću.

Mirela Holy pojavila se u svom darkerskom modni 'đir', u crnom od glave do pete i to u koži. Odjenula je haljinu na i nabacila kožnu jaknu s kapuljačom. Obula je omiljene cipele s platformom i nezaobilazu glomaznu torbu.

Omiljenu crnu boju vješto kombinira s bijelom ili sivom, ili s bojama poput crvene, zelene, žute. Inače, ne nosi isključivo odjeću koju je sama kreirala, voli hrvatske dizajnere. Kako je svojedobno izjavila, uopće je nije briga otkud je i što je, važno je da joj se sviđa. Od naših dizajnera voli Charlie, Maks, Xenia Design, Igora Dobranića... Bez obzira na to koliko joj se neki komad odjeće svidi, ne da za njega tisuće kuna.

Njezina ljubav prema modi traje već dugi niz godina pa je tako nakon završene Škole za primjenjenu umjetnost neko vrijeme razmišljala o tome da se bude modna kreatorica. Kako je kazala, u školi je bila u skladu sa sobom. Odijevala se 'drugačije', nosila razna pokrivala za glavu i plašteve, isticala bijeli ten, tamniju šminku na očima i crveni ruž. Danas često nosi i diskretnije ruževe, u boji mesa.

  • +3
Mirela Holy Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX