'SKROMNI' ODABIR

Meghan Markle haljinu od 28.000 kuna 'začinila' osam puta skupljim Cartierovim nakitom

26.09.2021 u 10:19

Bionic
Reading

Za svoj javni govor u kojem je govorila o cjepivima, kao i prozvala najbogatije nacije optužujući ih da gomilaju cjepiva dok siromašne zemlje oskudijevaju u istima, Meghan Markle nije baš razmišljala o svojem pojavljivanju, nabacavši na sebe najskuplje stvari

Novo pojavljivanje Meghan Markle i princa Harryja odjeknulo je cijelim svijetom, stoga ne čudi da je nekadašnja američka glumica iz Los Angelesa u New York ponijela najskuplje modne kombinacije koje su fotografi odmah zabilježili. Nakon što se pojavila u tamnoplavim hlačama, dolčeviti i kaputu s potpisom Giorgia Armanija, viđena je u crnoj haljini i bež kaputu s potpisom Max Mare, dok je za posjet školi u Harlemu odabrala uvjerljivo najskuplji stajling.

Uz hlače od kašmira tamno crvene boje i predimenzionirani kaputić gotovo iste nijanse, koje potpisuje luksuzna talijanska modna kuća Loro Piana, specijalizirana za pletiva i luksuzne komade o najfinije vune i kašmira, nosila je i salonke Manola Blahnika.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

A onda je stiglo jučerašnja govorancija o cjepivima, gdje su se ona i princ Harry osvrnuli na to kako je nužna ravnomjerna raspodjela cjepiva, te kako najbogatije nacije ne bi smjeli gomilati doze dok siromašni oskudijevaju u istima. Ipak, taj govor pao je u drugi plan zbog njezine modne kombinacije.

Ovoga puta stigla je u crnom kaputu, kojeg je prije izlaska na pozornicu skinula i pokazala bijelu mini haljinu San Gallo Couture s potpisom Valentina, a čija je cijena oko 28 tisuća kuna, dok je u ruci držala Diorovu Lady D-Lite torbicu u crnoj boji. Ipak, najviše je pažnje privukao skupocjeni nakit, kojim se okitila.

Tako je nosila Cartierove naušnice od bijelog zlata i dijamanata, čija je cijena 105 tisuća kuna, Cartierov sat od 76 tisuća kuna kao i Cartierovu zlatnu 'love' narukvicu od 44 tisuće kuna. Na licu je imala i Tom Ford sunčane naočale, ali i zaštitnu masku za lice.

Dolazi vrijeme sakoa

Moda joj je 'u malom prstu': Kate Middleton zna kako se odjenuti za prijelaznu sezonu

Pogledaj galeriju