DAKOTA JOHNSON

Neodoljiva retro vibra: Ovako dobar kožni kaput svaka bi fashionistica rado imala

07.02.2024 u 18:35

  • +7

Dakota Johnson

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Dakota Johnson po tko zna koji put je potvrdila svoju titulu jedne od najbolje odjevenih holivudskih glumica u očaravajućoj kombinaciji crne i crvene

Lijepa kćer slavnog glumačkog para Dona Johnsona i Melanie Griffith, u svakoj je prigodi sjajno odjevena, a njezin je senzacionalni look u kojem se pojavila prilikom dolaska u 'Today Show' u New Yorku, je bio za svaku pohvalu.

Nakon što je izazvala pomutnju u zavodljivoj mrežastoj haljini (Annie's Ibiza) ,s perlama na Vogueovom karnevalskom balu u Rio de Janeiru, atraktivna glumica koja se proslavila ulogom u 'Pedeset nijansi sive', izgledala je kao da je upravo sišla s modne piste u kombinaciji crvene i crne.

  • +8
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: GADE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezina stilistica Kate Young odjenula ju je u crveno, nijansu koja iznimno laska upravo smeđokosima. Pletenu dolčevitu kratkih rukava i lepršave plisirane hlače širokih nogavica s potpisom Caroline Herrere, Dakota je spojila s nevjerojatnim kaputom od kože u boji tamne čokolade - komadom koji bi svaka fashionistica rado imala u svojem ormaru.

Unatoč pravim zimskim temperaturama, glumica se ipak odlučila za drvene sandale s platformom, što je ovom looku unijelo dodatnu retro vibru na tragu 70-ih koji joj baš dobro pristaje.

Johnson koju ćemo uskoro vidjeti u novom Marvelovom filmu 'Madame Web', zaokružila look s velikim sunčanim naočalama i mladenački razbarušenom kosom.