POBIJEDITE PRHUT

NIVEA inovacija u borbi protiv prhuti

03.09.2010 u 14:34

Bionic
Reading

Nova NIVEA linija protiv prhuti za žene sadrži 3 šampona koji učinkovito uklanjaju do 100% vidljive prhuti i djeluju već od prve upotrebe, a istovremeno njeguju kosu prema individualnim potrebama. Inovacija - Liquid Clear System, omogućuje potpuno otapanje aktivnih sastojaka u formuli, ravnomjerno raspoređivanje po vlasištu i trenutno djelovanje, a za razliku od mnogih drugih šampona protiv prhuti, ne ostavlja nikakve naslage na vlasištu koje kosu čine teškom i "beživotnom"

Sofisticirana nova Liquid Clear System formula učinkovito se bori protiv prhuti i potpuno se topi u vodi tako da ne ostavlja nikakve vidljive tragove. Uklanja do 100% vidljivih ljuskica te ublažava svrbež, a istovremeno ne žrtvuje lijep izgled kose. Rezultat su zdravo vlasište i snažna, prekrasna i sjajna kosa!

 

U NIVEA liniji možete pronaći tri šampona za različiti tip kose:

• NIVEA Šampon protiv prhuti Pure Gloss
• NIVEA Šampon protiv prhuti Pure Repair
• NIVEA Šampon protiv prhuti Pure Color

NIVEA Šampon protiv prhuti Pure Gloss za kosu bez sjaja bori se protiv prhuti, dok proteini bisera njeguju kosu, pružaju joj dodatan sjaj i čine je neodoljivo sjajnom, mekanom i podatnom. Za njegu suhe i oštećene kose tu je NIVEA Šampon protiv prhuti Pure Repair. Sadrži učinkovit, ali istovremeno i nježan Liquid Clear System, koji se bori protiv prhuti, dok ekstrakt papaje regenerira suhu kosu iznutra te čini njezinu površinu glatkom. Rezultat je kosa koja izgleda zdravo i mekano, takva je i na dodir, a nema ni ljuskica! Obojena kosa osjetljivija je na promjene temperature, UV zračenje i kamenac u vodi. Ovi faktori mogu kosu učiniti krhkom i ubrzati blijeđenje boje, čime se gubi njezina ljepota i sjaj. NIVEA Šampon protiv prhuti Pure Color za obojenu kosu šampon kombinacijom učinkovitih sastojaka za borbu protiv prhuti, obnavljajućom snagom šipka i UV filterom uklanja ružne ljuskice, čini kosu sjajnijom, štiti je od štetnih utjecaja okoline te pomaže održati prekrasnu, sjajnu boju.

NIVEA TEST – POBIJEDI PRHUT!

NIVEA za svoje vjerne potrošače organizira jedinstvenu promociju od 01.08.2010. do 31.12.2010. Ako ćete nakon tri uzastopna pranja bilo kojim NIVEA šamponom protiv prhuti biti nezadovoljni učinkom proizvoda, možete zatražiti povrat novca za kupljeni NIVEA šampon protiv prhuti. Na www.NIVEA.hr/niveatest pročitajte i slijedite pravila promocije ukoliko želite ostvariti povrat novca. Ukoliko imate pitanja u vezi promocije kontaktirajte NIVEA online team ili nazovite na besplatni telefon 0800 6070 za više informacija.

TESTIRAJTE NOVE NIVEA ŠAMPONE PROTIV PRHUTI I OSVOJITE NAGRADE!

Naručite uzorke NIVEA šampona protiv prhuti za žene i muškarce na www.NIVEA.hr/uzorci koristite ih za tri uzastopna pranja kose te nam pošaljite Vaše komentare i iskustva na NIVEA korisničku podršku. Najzanimljivije komentare i iskustva objaviti ćemo i nagraditi!

Za sve dodatne informacije obratite se na: NIVEA